Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 18

Thread: AlfaGold ad 7300+

  1. #1
    Senior Member
    Join Date
    13-10-2008
    Posts
    335
    Uploads
    1

    AlfaGold ad 7300+

    kush di gje per aparatin alfagold ad 7300+ ndonje soft per te hapur digitv se bashku me loader dhe menyren si hyet ne emu.shpresoj qe te me ndihmoni

  2. #2
    Super Moderator durresi's Avatar
    Join Date
    04-03-2009
    Location
    Istanbul
    Posts
    1,601
    Uploads
    319

    Re: AlfaGold ad 7300+

    Na thuaj Ca SW ke? Te kujt viti?

    Une po ve nje ketu po se di a do te beje pune....
    Attached Files Attached Files

  3. #3
    Senior Member
    Join Date
    13-10-2008
    Posts
    335
    Uploads
    1

    Re: AlfaGold ad 7300+

    durresi dua te di si hyn ne emu dhe ku mund te gjej softe per kete ne ke adrese dhe kete e ke provuar apo vetem sa e ke gjetur ne ndonje vend

  4. #4
    Super Moderator durresi's Avatar
    Join Date
    04-03-2009
    Location
    Istanbul
    Posts
    1,601
    Uploads
    319

    Re: AlfaGold ad 7300+

    Nuk kam si ky aparat. Se di.
    Ato postimet i gjete ne nje sit.

  5. #5
    Senior Member
    Join Date
    13-10-2008
    Posts
    335
    Uploads
    1

    Re: AlfaGold ad 7300+

    po me ato mua um bllokua aparati po shyqyr qe gjeta ne nje satj rus qe mu desh 2ore mezi u regjistrova prandaj beni kujdes kur jepni gjera duhet te shpjegoni qe nuk eshte i provuar gjithsesi ma jep sajtin ku e gjete kete file

  6. #6
    Senior Member
    Join Date
    13-10-2008
    Posts
    335
    Uploads
    1

    Re: AlfaGold ad 7300+

    ky eshte softi per te gjithe ata qe mund tju hyje ne pune softi + loader tani me duhet te gjej si hyet ne emu per te hapur digi tv mirpres te shkruajne te gjithe ata qe kane njohuri per kete aparat
    Attached Files Attached Files

  7. #7
    VIP Member -dr-alb's Avatar
    Join Date
    02-05-2007
    Location
    plazh
    Posts
    890
    Uploads
    27

    Re: AlfaGold ad 7300+

    Ketu ke nje manual se si mund ti fusish kodet, shpresoj te bej pune..

  8. #8
    Super Moderator durresi's Avatar
    Join Date
    04-03-2009
    Location
    Istanbul
    Posts
    1,601
    Uploads
    319

    Re: AlfaGold ad 7300+

    Perderisa te thashe qe skam aparat te tille dmth qe se kam provuar.
    Por do na ndihmonit me shume nqs do jepnit te dhena te sakta per aparatet tuaja. Se nje germe o shifer te levizi ndryshon SW dhe mund te te prishe flashin e aparatit nqs e instalon.

  9. #9
    Senior Member
    Join Date
    13-10-2008
    Posts
    335
    Uploads
    1

    Re: AlfaGold ad 7300+

    Quote Originally Posted by -dr-alb View Post
    Ketu ke nje manual se si mund ti fusish kodet, shpresoj te bej pune..
    nuk e kuptova kete sepse eshte anglisht dhe nuk e di se ku dhe si duhet tia futesh keto shifra qe thuhen ketu kush di anglisht po pati mundesi te ma shpjegoje

  10. #10
    VIP Member -dr-alb's Avatar
    Join Date
    02-05-2007
    Location
    plazh
    Posts
    890
    Uploads
    27

    Re: AlfaGold ad 7300+

    me sa e kuptoj une, thote
    shtyp butonin e kuq- pastaj 8888, pra (butoni kuq-8888)
    do te dali kjo faqja e pare atehere shup prap butonin e kuq aty thote ca, qe te editosh ēelsat me telekomanden mbas si ti editosh ēelsat beje save dmth ruaje
    qe ta ēaktivizosh emun eshte butoni kuq -9999 me sa pata mundesi ta perktheva na nji qe din me mire anglish le ta perktheje me mire

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. Opticum 7300
    By tamo in forum Albanian / Shqip
    Replies: 0
    Last Post: 09-03-2009, 10:06:47
  2. Dsn 7300 Ci Help!!
    By maskas in forum Greek / Ελληνικά
    Replies: 1
    Last Post: 11-02-2006, 10:29:33

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •