CanalDigitaal annonceert de uitbreiding aan van haar Smartpack formule aan. Per 1 mei a.s. worden het Basis HD en het TopHD Smartpack aan het huidige aanbod toegevoegd. Het BasisHD Smartpack geeft naast de ruim 400 digitale radio en TV zenders van het Basis pakket ook toegang tot het HDTV pakket. Hierdoor kunt u genieten van 25 zenders in HD kwaliteit waaronder vrijwel alle Nederlandse zenders voor een aantrekkelijk maandtarief van 14,95 Euro per maand. Alleen met een Triple Sat schotel (eenmalig 99,- of gratis bij het TopHD-pakket) kunt u BBC HD, ITV HD en Luxe TV HD ontvangen.

De eenmalige kosten bedragen 149,- . Voor dit bedrag ontvangt u een smartcard en een HD ontvanger in bruikleen. Daarnaast wordt de satellietontvangst installatie gratis bij u thuis geïnstalleerd. Het BasisHD Smartpack is een voordelige manier om optimaal te kunnen genieten van een HDTV.

Voor de ultieme TV genieter introduceert CanalDigitaal het TopHD Smartpack. Het TopHD Smartpack geeft toegang tot het meest uitgebreide TV pakket van CanalDigitaal. Hierdoor kunt u naast de ruim 400 digitale radio en TV zenders ook genieten van de premium zenders Film1 Sport1 en tot in totaal 27 ( met een Triple Sat schotel ) zenders in HD kwaliteit voor 47,50 per maand. De eenmalige kosten bedragen 99 euro. U ontvangt dan een smartcard, een HD ontvanger met opname faciliteit in bruikleen en de satellietontvangst installatie wordt gratis bij u thuis geïnstalleerd. Ook krijgt u als TopHD klant de keuze voor een gratis Triple Sat, een kleinere schotel die ook toegang geeft tot een groot aantal engelse zenders waaronder BBC HD en ITVHD of een gratis 2e ontvanger voor een 2e kijkpunt.

Voor de kijker die nog niet toe is aan een uitgebreid HDTV aanbod maar wel voordelig en op de toekomst voorbereid TV wil kijken komt CanalDigitaal ook met een vernieuwd Basis SD smartpack. Hierbij krijgt u in plaats van een SD alvast HDTV ontvanger in bruikleen. Hierdoor kunt u ruim 400 digitale radio en tv zenders ontvangen waaronder ook de zenders die in de nieuwe, zogenaamde MPEG-4 codering worden uitgezonden. En beschikt u al over een HD geschikte TV dan kunt u genieten van Nederland 1,2 en 3 en Eurosport in HD en een groot aantal buitenlandse zenders in HD kwaliteit. Het vernieuwde Basis SD pakket kost eenmalig 199 euro en heeft een abonnementsprijs van 9,95 per maand. Uiteraard wordt het gratis bij u thuis geïnstalleerd.

De nieuwe Smartpacks komen eind april, uiterlijk 1 mei beschikbaar. Op www.canaldigitaal.nl kunt u vanaf 19 april op het BasisHD pakket vóórinschrijven.

De nieuwe Smartpacks komen ook beschikbaar in combinatie met Internet en Bellen in samenwerking de CanalDigitaal partner Online.nl. Indien u het Smartpack besteld in combinatie met Internet of Internet en Bellen van Online ontvangt u 50 euro korting op de eenmalige kosten.

BasisHD met Internet en Bellen is vanaf begin mei beschikbaar vanaf 37,50 per maand. Onder andere de volgende nieuwe Ideaal pakketten met BasisHD komen beschikbaar:
• BasisHD + Goedkoop Internet 32,50 p.m.
• BasisHD + Snel Internet 37,50 p.m.
• BasisHD + Goedkoop Internet + Bellen Soms 37,50 p.m.
• BasisHD + Snel Internet + Bellen Soms 42,50 p.m.

Met de komst van de nieuwste HD TV zenders, RTL5 HD, RTL7 HD, Veronica HD en Net5 HD heeft CanalDigitaal een leidende positie veroverd op het gebied van HDTV. Daarnaast zorgt de introductie van het BasisHD Smartpack er volgens CanalDigitaal voor dat ze op dit moment (medio april 2010) ook de goedkoopste HD TV aanbieder zijn.

Film1 Sport1 HD zenders
Film en Sport bieden programma’s die uitermate geschikt zijn om in HD te kijken. Om die reden heeft CanalDigitaal het huidige optie pakket Film1 Sport1 uitgebreid met Film1 HD en Sport1 HD. Zo kunt u de mooiste films en spectaculairste sportfragmenten nog scherpen in beeld krijgen. Het optie pakket Film1 Sport1 bestaat inmiddels uit 4 filmzenders en 2 sportzender en is al beschikbaar voor 19,95 per maand. Momenteel kunt krijgt u 2 vliegtickets cadeau als u het pakket voor 31 mei afsluit. Kijk hier voor alle voorwaarden. Met het Film1 Sport1 pakket en het HDTV-pakket ontvangt u 27 HD zenders als u een Triple Sat schotel heeft.

Bron: CanalDigitaal