Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11

Thread: Si te hap kanalin X-rated ?

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    06-09-2008
    Location
    Italia
    Posts
    22
    Uploads
    0

    Si te hap kanalin X-rated ?

    Mirembrema.kam nje abonim Tring po kanali x-rated nuk hapet ..problemi eshte qe nuk kam dekoder tring per te bere procedure e zhbllokimit..kam nje dekoder linux dhe nje vantage qe e lexojne pa problem karten po x-rated jo!! si i behet?faleminderit

  2. #2

    Re: Si te hap kanalin X-rated ?

    Quote Originally Posted by akustik View Post
    Mirembrema.kam nje abonim Tring po kanali x-rated nuk hapet ..problemi eshte qe nuk kam dekoder tring per te bere procedure e zhbllokimit..kam nje dekoder linux dhe nje vantage qe e lexojne pa problem karten po x-rated jo!! si i behet?faleminderit
    Ke dekoderi Vantage me sa mbaj mend bohet njilloj procedura si ke aparati tring tst-1000 ose vendosi nji modul conax sa per te heq pinin kartes.

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    06-09-2008
    Location
    Italia
    Posts
    22
    Uploads
    0

    Re: Si te hap kanalin X-rated ?

    Faleminderit EXPERTI.. e provova me dek Vantage po nuk ja dola..dhe modul conax nuk kam..

  4. #4
    VIP Member BIG BOBI's Avatar
    Join Date
    21-05-2006
    Location
    Treviso Italy
    Posts
    1,040
    Uploads
    70

    Re: Si te hap kanalin X-rated ?

    Quote Originally Posted by akustik View Post
    Faleminderit EXPERTI.. e provova me dek Vantage po nuk ja dola..dhe modul conax nuk kam..
    ne aparatin vantage duhet te veprosh ne kete menyre:
    1 menu
    2. menyja e kartave, OK
    3.conax ,OK
    4.maturity rating
    5.shtyp OK
    6.fut kodin 1234
    7.zgjidh opsionin G General audience,dhe shtyp OK
    8.dil nga menyja, tani kanali duhet te hapet!
    ps. po qe se nuk te pranon kodin 1234,provo 0000.

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    06-09-2008
    Location
    Italia
    Posts
    22
    Uploads
    0

    Re: Si te hap kanalin X-rated ?

    Quote Originally Posted by BIG BOBI View Post
    ne aparatin vantage duhet te veprosh ne kete menyre:
    1 menu
    2. menyja e kartave, OK
    3.conax ,OK
    4.maturity rating
    5.shtyp OK
    6.fut kodin 1234
    7.zgjidh opsionin G General audience,dhe shtyp OK
    8.dil nga menyja, tani kanali duhet te hapet!
    ps. po qe se nuk te pranon kodin 1234,provo 0000.
    Faleminderit Big Bobi po me Vantage X211 S CI qe kam sme del kjo menu qe me shpjegove..

  6. #6
    Super Moderator durresi's Avatar
    Join Date
    04-03-2009
    Location
    Istanbul
    Posts
    1,601
    Uploads
    319

    Re: Si te hap kanalin X-rated ?

    Po me aparatin Tring me Soft Te digisat si hapet?

  7. #7
    VIP Member BIG BOBI's Avatar
    Join Date
    21-05-2006
    Location
    Treviso Italy
    Posts
    1,040
    Uploads
    70

    Re: Si te hap kanalin X-rated ?

    Quote Originally Posted by akustik View Post
    Faleminderit Big Bobi po me Vantage X211 S CI qe kam sme del kjo menu qe me shpjegove..
    meqe je ne itali besoj qe edhe menu-ne e vantage 211 sci e ke ne italisht!
    po ta shpjegoj ne italisht!
    SIGUROHU QE KARTEN TRING TA KESH VENDOSUR NE APARAT ME CHIP NGA POSHTE!
    1.shtyp tastin MENU ne telekomande
    2.spostohu ne ACCESSO CONDIZIONALE
    3. shko tek CA CONAX
    4.shtyp OK
    5.shko tek Clasificazione per la visione
    6.shtyp OK
    7.te del nje tabele ku thote;Imettere il PIN CA per modificare
    8.vendos 1234 dhe te del menu-ja e kartes
    9.pozicionohu mbi: G-Per tutti, dhe shtyp OK
    10.shtyp ne telekomande BACK dhe dil nga menu-ja
    11. shko tek kanali X1 ,tashi duhet te hapet!

  8. #8
    VIP Member BIG BOBI's Avatar
    Join Date
    21-05-2006
    Location
    Treviso Italy
    Posts
    1,040
    Uploads
    70

    Re: Si te hap kanalin X-rated ?

    Quote Originally Posted by durresi View Post
    Po me aparatin Tring me Soft Te digisat si hapet?
    me digisat nuk te del menu-ja e kartes!
    duhet ta vendosesh karten ne nje aparat tjeter(ose ne cam conax) qe te modifikosh nivelin e sigurise prinderore(pin 1234) ne menu-ne e smart kartes!

  9. #9
    →→→Admin←←← Fiku75's Avatar
    Join Date
    12-02-2008
    Location
    The Land of Eagles
    Posts
    4,293
    Uploads
    39

    Re: Si te hap kanalin X-rated ?

    Quote Originally Posted by BIG BOBI View Post
    meqe je ne itali besoj qe edhe menu-ne e vantage 211 sci e ke ne italisht!
    po ta shpjegoj ne italisht!
    SIGUROHU QE KARTEN DIGITALB TA KESH VENDOSUR NE APARAT ME CHIP NGA POSHTE!
    1.shtyp tastin MENU ne telekomande
    2.spostohu ne ACCESSO CONDIZIONALE
    3. shko tek CA CONAX
    4.shtyp OK
    5.shko tek Clasificazione per la visione
    6.shtyp OK
    7.te del nje tabele ku thote;Imettere il PIN CA per modificare
    8.vendos 1234 dhe te del menu-ja e kartes
    9.pozicionohu mbi: G-Per tutti, dhe shtyp OK
    10.shtyp ne telekomande BACK dhe dil nga menu-ja
    11. shko tek kanali X1 ,tashi duhet te hapet!


    o bobi, na i prishe antaret duke i ndihmu qe te shofin cica :))))))) mos i thuj mer burr gjo se pastaj do ta njisin fajin ty qe i le pa gjume dhe pa pune gjith naten.

    me falni per jashte teme.

  10. #10
    Super Moderator durresi's Avatar
    Join Date
    04-03-2009
    Location
    Istanbul
    Posts
    1,601
    Uploads
    319

    Re: Si te hap kanalin X-rated ?

    Quote Originally Posted by fiku75 View Post
    o bobi, na i prishe antaret duke i ndihmu qe te shofin cica :))))))) mos i thuj mer burr gjo se pastaj do ta njisin fajin ty qe i le pa gjume dhe pa pune gjith naten.

    me falni per jashte teme.
    O fiku po ska ngel gje per te X-rated, thjesht pse paguhet dhe pse mos ta shohin? :) Falni edhe mu per jasht teme

Page 1 of 2 12 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •