Results 1 to 4 of 4

Thread: Kopernikus pa pozicioner

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    17-03-2008
    Posts
    12
    Uploads
    0

    Kopernikus pa pozicioner

    Pershendetje te gjithe forumisteve te nderuar dhe moderatoreve njekohesisht .
    Kisha nevoje per ndihmen tuaj ne lidhje me nje aparat "KOPERNIKUS" KOPERNIKUS DCI.jpeg
    me boot r3x 1.25 pa pozicioner me modul te integruar nuk e di cfare moduli.Do desha te dija se si mund te fus qelsat dhe kodet e kanaleve televezive te kryptuara theksoj se softweri i ketij aparati ka nje editor qelesash dhe kam provu me fute qelsat ne te po nuk ka funksionu tek ky editor qelesash me dalin keto shkronja "V" "S" "N" &"X" .Ju lutem me ndihmoni se si mund te realizoj futjen dhe aktivizimin e qelesave nese keni mundesi edhe ne menyre skematike ,kam njohuri te pergjithshme ne boten satelitore por ne detaje nuk jam aq i sakte .Duke ju falenderuar shpresoj ne ndihmen tuaj.Te gjitheve ju uroj gjithe te mirat dhe suksese .

  2. #2
    VIP Member
    Join Date
    01-07-2008
    Posts
    371
    Uploads
    3

    Re: Kopernikus pa pozicioner

    gunga une ka po ksi lloj resiveri vetem e kam me pozicioner perpos qe ke tregu qfare booti ki edhe softwerin duhesh me tregu qfare e ke se normal duhesh te kesh softwerin e fundit dhe ky lloj reiveri qe e ke ti momentalisht hap keto paketa televizive: digi tv , c+ned dhe bulsat nuk jam i sigurte a hap edhe noven mirpo asgje num munesh me ba nese ski softwerin e fundit ndersa nese e ke softin e fundit mundesh me i hap edhe ne menyr manuale vetem gjej qelsa dikun ne internet shum let i gjen

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    17-03-2008
    Posts
    12
    Uploads
    0

    Re: Kopernikus pa pozicioner

    Shume te faleminderit trimi tani me sqarove
    Vetem edhe nje pyetje ku mund ta gjej kete soft me shpejt dhe me te sigurte ndoshta ne ALSAT ?
    Nese ma gjen ti te lutem ma dergo.Edhe njehere te faleminderit per pergjigjen je i madh

  4. #4
    VIP Member
    Join Date
    01-07-2008
    Posts
    371
    Uploads
    3

    Re: Kopernikus pa pozicioner

    popo shum mire pe dishe ne alsat i ke te gjitha

Similar Threads

  1. Kopernikus r3x
    By gunga in forum Albanian / Shqip
    Replies: 11
    Last Post: 13-04-2010, 12:26:26
  2. kopernikus
    By ylvi in forum Albanian / Shqip
    Replies: 0
    Last Post: 13-05-2009, 15:35:39
  3. kopernikus
    By ylvi in forum Albanian / Shqip
    Replies: 0
    Last Post: 24-01-2009, 14:52:38
  4. Kopernikus
    By ylvi in forum Albanian / Shqip
    Replies: 1
    Last Post: 01-11-2008, 01:50:00
  5. kopernikus r3c(old cip)
    By donpio in forum Albanian / Shqip
    Replies: 0
    Last Post: 14-11-2006, 12:57:14

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •