Samsung 3D starter kit introductieSamsung is de eerste leverancier die al volop 3D TV toestellen in de winkels heeft staan. Omdat er, behalve het 3D demo kanaal van SES Astra, in feite nog geen TV zenders zijn die 3D uitzenden is degene die een dergelijke TV aanschaft aangewezen op een 3D Blu-ray speler. In de loop van dit jaar zullen er verschillende films op Blu ray 3D formaat uitkomen.

Om de aanschaf van de Samsung 3D Blu-ray speler te stimuleren biedt geeft fabrikant tot eind junibij aanschaf van de Samsung BD-C6900 3D Blu-ray speler een 3D Starter Kit cadeau ter waarde van 149 Euro. Actie is geldig bij deelnemende winkels van 1 mei tot en met 30 juni 2010

De starterkit bevat twee actieve Samsung 3D brillen model SSG-2100 en de 3D Blu-ray demofilm Monsters vs Aliens. Om in het bezit te komen van deze kit gaat u naar www.samsung.com/nl/starterkit en print het ingevulde registratie-formulier. Stuur dit samen met de originele streepjescode en een kopie van uw aankoopbon uiterlijk 15 juli naar het aangegeven adres.

De Samsung 3D starter kit is bij een aantal winkels ook los te koop en is dan ook nog steeds zeer aantrekkelijk qua prijs vanwege de twee 3D brillen die in het pakket zitten. De losse starter kit is met twee 3D brillen dan namelijk net zo duur als de prijs van één losse 3D bril. ‘t Is maar een weet.

Voor een actuele Samsung 3D starter kit prijs vergelijking kunt u een kijkje nemen bij Kieskeurig