Roland Garros live op Eurosport
Van 23 mei tot en met 6 juni strijdt de mondiale tennistop voor de 109de keer in de geschiedenis op ‘s werelds meest prestigieuze Roland Garros graveltoernooi om de Grand Slam van Parijs en dat alles is te volgen op Eurosport en in HDTV kwaliteit op Eurosport HD.

Met meer dan 90 live zenduren en met camera’s op zeven banen, bieden de zenders van Eurosport (ook te ontvangen in high definition) dit jaar wederom een uitgebreide en rechtstreekse verslaggeving van Roland Garros. En met de Eurosport Player is het toernooi ook online te volgen, vanaf zeven verschillende banen.

De uitzendingen van Eurosport starten iedere ochtend (rond 11:00 uur) en duren, met hier en daar een onderbreking, tot de duisternis invalt. Eurosport zendt daarnaast elke avond rond 20:30 uur het inmiddels welbekende Game, Set & Mats uit, gepresenteerd door drievoudig Roland Garros winnaar Mats Wilander en voormalig tennisprof Annabel Croft.

Het commentaar bij de beelden wordt verzorgd door Eurosport’s vaste tenniscommentatorenteam, bestaande uit (onder meer) Kristie Boogert, Marc de Hous, Mariëtte Pakker en Carlo Wilmots. Game, Set & Mats wordt dit jaar mede becommentarieerd door Robbert Reimering.

Roland Garros is niet alleen te volgen op Eurosport en Eurosport HD, maar ook online met de Eurosport Player. Met deze Eurosport Player kijken sportliefhebbers rechtstreeks online naar Eurosport, Eurosport 2 en Eurosportnews en naar exclusieve evenementen, die niet op TV te zien zijn. Ook geeft de Player diverse sportevenementen (zoals Roland Garros) extra cachet met de zogenaamde multi-feed service en kan men tevens, met de on demand functie, de wedstrijden terugzien.

Bron: Eurosport