Pershendetje te gjitheve,Me ra ne dore nje modul i cili nga para lexon JOKER KAM ndersa nga prapa PC card
5v nuk e di nese ja vlen apo jo.Kur e vura ne aparat dhe e lexova nxirte nje kod me disa shifra dhe nag, beta,irdeto etj.Ne qofte se ja vlen munde te ma shpjegoj ndonjeri sesi i hidhet programi ndonje ndihme qe ti bije shkurt.Brenda ne modul ka dhe nje karte qe lexon open platform 4th generation 85A (256) Ja kalofshi mire