Drie oefeninterlands Oranje live te zien bij SBS 6


Met het WK Voetbal in zicht, beraadt bondscoach Bert van Marwijk zich op zijn definitieve selectie. Op 27 mei maakt Van Marwijk bekend welke spelers alsnog afvallen. Als de Oranje-selectie definitief bekend is, kan het zich voor 100% richten op het WK. Om het perfecte elftal samen te stellen moeten nog enkele wedstrijden gespeeld worden.

Op dit moment bevinden de internationals zich in Oostenrijk om zich voor te bereiden op de drie oefeninterlands. Onder de 27 selectiespelers vallen er volgende week nog vier af, dus het wordt zowel voor hen als voor de bondscoach het moment van de waarheid.

De eerste tegenstander in het drieluik staat woensdag om 19.40 uur al op de agenda: Mexico. Dinsdag 1 juni spelen Nederland en Ghana om 19.55 uur tegen elkaar. En zaterdag 5 juni om 12.55 uur spelen Nederland en Hongarije tegen elkaar. Alle wedstrijden zijn live op SBS6 te zien.

De oefeninterlands worden besproken door presentator Jan Joost van Gangelen en zijn gasten Ruud Gullit en Jaap Stam. Hans Kraay jr. staat langs de lijn en verslaggever Leo Oldenburger voorziet de wedstrijden van commentaar. [Radio.NL]