WK kaarten scoren bij Radio 538

Nog vijf dagen te gaan en dan start het wereldkampioen voetbal 2010 in Zuid-Afrika. Langzaamaan begint ook de Oranjekoorts toe te nemen, want de vraag is hoever het Nederlands Elftal dit keer zal komen. Maandag 11 juni speelt Oranje zijn eerste wedstrijd tegen Denemarken en Radio 538 geeft zijn luisteraars de kans om erbij te zijn.

Tot en met vrijdag 4 juni geeft Radio 538 geheel verzorgde reis weg naar de eerste WK-wedstrijd van Oranje. Vlucht, overnachting en 2 kaarten voor de wedstrijd inbegrepen. Zodra de scheidsrechtersfluit klinkt gaat Radio 538 op zoek naar beller 102, die de gelukkige winnaar van de reis wordt.

Na kaarten voor Nederland tegen Denemarken geeft Radio 538 kaarten weg voor de wedstrijden Nederland Japan op 19 juni en Kameroen Nederland op 24 juni. Sterker nog, zolang het Nederlands elftal in de race is zal Radio 538 kaarten blijven weggeven. Het station claimt dan ook de meeste WK-kaarten weg te geven.

Inmiddels is Radio 538 een grote reclamecampagne gestart om de WK-actie onder de aandacht te brengen van de Nederlanders. Naast een tv-commercial hangen er in Nederland honderden billboards. Maar ook op andere plaatsen wordt de actie bekend gemaakt. Zo is er langs de A4 richting Den Haag bij Schiphol een complete zijkant van een loods voorzien van een groot spandoek. [RS/Radio.NL]