Zomerstop voor Edwin Evers op Radio 538

Radio 538 deejay Edwin Evers zal ook deze zomer van een uitgebreide vakantie gaan genieten. Vanaf maandag 12 juli zal de populaire ochtenddeejay zeven weken lang afwezig zijn. Tijdens die weken zullen onder meer Humberto Tan en Tim Klijn hem vervangen.

Volgens Radio 538 zal Tim Klijn de eerste twee weken de plek van Edwin innemen, samen met vaste sidekicks Rick Romijn en Niels van Baarlen. De vijf weken daarop kruipt Humberto Tan naast Tim achter de microfoon. Zij worden afwisselend bijgestaan door Niels, Rick of Jeroen van Doorn. Eind augustus is Edwin weer terug van vakantie.

Tegenover De Telegraaf verklaart Edwin zijn lange vakantie: "Ik vind zon pauze erg prettig en zie het als een stukje zelfbescherming. Ik zit nu bijna 12,5 jaar in de ochtend en na acht of negen jaar begon ik me af te vragen: hoe hou ik dit vol? Met de tv als voorbeeld heb ik voor een zomerstop gekozen, dit jaar zeven weken, vanaf 12 juli. Dan zijn er toch minder luisteraars en kan ik even een compleet ander leven leiden. Voor mij werkt dat heel verfrissend."

Middagshow
De middagshow van Radio 538 wordt de komende weken gepresenteerd door Frank Dane en Jelte van der Goot, zo laat de radiozender weten aan Radio.NL. Vanwege langdurige afwezigheid van voormalig middagdeejay Lindo Duvall presenteerde Dennis Ruyer sinds eind 2009 tijdelijk de middagshow op 538. Enkele weken geleden heeft Frank Dane het stokje van Dennis overgenomen. Sinds deze week is Dennis weer op zijn oude tijdsstip te horen: maandag tot en met donderdag tussen 14.00 en 16.00 uur.

Zolang Frank Dane in de middag te horen is, zal Mark Labrand de avondshow van Frank tussen 21 en 00.00 uur overnemen. [RS/Radio.NL]