MSI Wind Top AE2420 3D All-in-One PCDe MSI Wind Top AE2420 3D is volgens de fabrikant de eerste All-in-One TouchPC met 3D- technologie.

Het spelen van 3D-games of het kijken naar de 3D-films is mogelijk op de AE2420 3D. Het 24 inch Full HD scherm kan beelden weergeven met een snelheid van 120Hz en in combinatie met de MSI exclusieve 3D-Infinity bril wordt een 3D ervaring mogelijk.

MSI’s thuis 3D Station™ technologie verbetert de realiteit van de 3D-weergave en maakt het ook mogelijk om de visuele effecten van 3D in 2D-inhoud te integreren. Voorheen konden 3D beelden van hoge kwaliteit alleen worden bekeken in speciale bioscopen of op een 3D TV. Nu kunnen deze 3D-beelden ook in huis op de PC worden bekeken met de MSI Wind Top AE2420 3D.

Niet alleen de beleving van je favoriete PC Garne verbetert volgens MSI, maar het voelt alsof je in het spel zelf zit. Met het 120Hz scherm en 3D-bril maakt MSI het mogelijk om meerdere kijkers op hetzelfde moment 3D-beelden te bekijken, dus het volledige gezin kan tegelijkertijd genieten van de 3D-beelden als er meerdere brillen beschikbaar zijn.

De nieuwste Intel® Core™ i-serie, de full HD-schermen met hoge resolutie en THX® TruStudio Pr0™ gecertificeerd Hollywood-waardig geluidsweergave inclusief subwooferzorgen ervoor dat de Wind Top AE2420 3D voldoet aan de eisen van liefhebbers van mulit-media entertainment.

MSI Wind Top AE2420 3D prijs en beschikbaarheid
Volgens de eerste indicaties zal de prijs rond de 1.300 Euro liggen. Op dit moment hebben we nog geen leverdatum beschikbaar

Bron: MSI