Op 17 juni 2010 voegt Caiway Animal Planet HD toe aan het HD pakket. Elke klant met een abonnement op het HD pakket ontvangt de zender per 17 juni 2010 op voorkeuze 415. Hiermee biedt Caiway in totaal maar liefst 26 HD zenders aan haar klanten, een groter aanbod in HDTV levert volgens de leverancier niemand in Nederland.

Aart Verbree, algemeen directeur Caiway: “Animal Planet HD is een prachtige aanvulling op ons HD pakket. De hoogwaardige programma’s over dieren en de meest uiteenlopende aspecten van de natuur geeft de kijker adembenemend amusement. Uiteraard helemaal in HD.”

Animal Planet HD
Animal Planet HD is een televisiezender die 24 uur per dag 7 dagen in de week een mix van hoogwaardige programma’s over dieren en de natuur in HD kwaliteit aanbiedt. Animal Planet HD brengt het dierenrijk en onze planeet tot leven zoals nooit tevoren.
De kijker wordt meegezogen in een wereld van fascinerende creaties uit de natuur en het dierenrijk. In perfecte HD kwaliteit geeft Animal Planet HD de kijker het gevoel er midden in te zitten. Animal Planet HD is de enige High Definition Entertainment zender in dit genre; puur en ontroerend entertainment van een van de hoogst gewaardeerde zenders van Nederland. Animal Planet HD is ‘family entertainment’ in optima forma en spreekt een zeer brede doelgroep aan.

Mertijn de Nooijer, VP Affiliate Sales Discovery Networks Benelux: “Kijken naar Animal Planet HD is een echte belevenis. Hoogwaardige programma’s in de allerhoogste beeldkwaliteit. Het is alsof je je even in het Amazonegebied waant of oog in oog staat met een Afrikaanse olifant. Met de lancering van Animal Planet HD bij Caiway krijgen steeds meer mensen de kans om de planeet en het dierenrijk op z’n allermooist te aanschouwen.”

Caiway HD pakket
Met Animal Planet HD biedt Caiway haar klanten maar liefst 26 HD zenders. Het Basic pakket biedt 14 zenders in HD en het HD pakket biedt nog eens 12 televisiezenders in HD. Het HD pakket kost € 9,95 per maand. In combinatie met het aanvullende pakket Complete kost het HD pakket € 4,95 per maand. Vanwege technische redenen is Animal Planet HD nog niet beschikbaar in Hilvarenbeek, Krimpen, Loenen en Gouda. De komende tijd zal het aantal HD-zenders volgnes Caiway verder stijgen.

Bron: Caiway