Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 25

Thread: digiquest 663+usb esht bllokuar ON

  1. #1
    Contributing Member
    Join Date
    25-12-2008
    Posts
    438
    Uploads
    0

    digiquest 663+usb esht bllokuar ON

    cuna me eshte bllokuar digiqest 6630+ usb ne on , e fus per teber agiornimin dhe nuk me komunkon me dekoderin ca duhet ti bejm

  2. #2

    Re: digiquest 663+usb esht bllokuar ON

    Quote Originally Posted by interisti_12 View Post
    cuna me eshte bllokuar digiqest 6630+ usb ne on , e fus per teber agiornimin dhe nuk me komunkon me dekoderin ca duhet ti bejm
    E TESTUAR NGA UNE ,DHE KA DHENE RREZULTAT
    Digiquest 6630USB (CPU: Ali M3329E)
    SI FILLIM APARATI DUHET TE JETE FIKUR ME CELES NGA MBRAPA
    1-hap Upgrade
    2-tek Browse zgjidh File sipas aparatit perkates

    3_Kliko Next

    4_ndez aparatin me celsin nga mbrapa

    5_SI PUFUNDIM DO FSHIHEN TE GJITHE KANALET,TE DUHET TE KERKOSH NGA E PARA
    Attached Files Attached Files

  3. #3
    Contributing Member
    Join Date
    25-12-2008
    Posts
    438
    Uploads
    0

    Re: digiquest 663+usb esht bllokuar ON

    e bera kete proces por aparati qendron perseri ne te njejtin menyre ON , biles nuk me kmunikon fare me programin

  4. #4

    Re: digiquest 663+usb esht bllokuar ON

    Quote Originally Posted by interisti_12 View Post
    e bera kete proces por aparati qendron perseri ne te njejtin menyre ON , biles nuk me kmunikon fare me programin
    Po habitem se si nuk te komunikon me aparatin,po e perseris se e kam Testuar dhe 100% OK
    shiko lidhjen ,provo sipas udhzimit qe kam shkruajtur( gjithmone me ane te Celsit nga mbrapa aparatit)

  5. #5
    Moderator
    Join Date
    01-04-2005
    Posts
    729
    Uploads
    89

    Re: digiquest 663+usb esht bllokuar ON

    duhet te kishe bere back up perpara se te kishe hedhur softin e ri i cili nuk i pershtatej boot loaderit tend ,me ka ndodhur me nje 73002cxcl qe ka afersisht te njejten soft 3229e ,une e zgjidha keshtu, mora nje aparatur tjeter dhe i hodha softin nga aparatura tjeter me ane te rs 232(sepse vendosa soft 3229e per oticumin pa displaj tek opticumi qe kishte display dhe qe duhesh soft 3229e vdf).provoje (kujdes boot +alldata)

  6. #6
    Contributing Member
    Join Date
    25-12-2008
    Posts
    438
    Uploads
    0

    Re: digiquest 663+usb esht bllokuar ON

    me dueht te gjej nje aparat per mpmentin vetem ky me ndodhet, ndoshta dhe permua do te funksionoj

  7. #7
    Contributing Member
    Join Date
    25-12-2008
    Posts
    438
    Uploads
    0

    Re: digiquest 663+usb esht bllokuar ON

    mefal qe po te rishkruaj perseri por doja te thoshia ky program qe ke postu me bllokoi dhe nje dekoder tieter ti ndoshta ike testu por un tani kam dy dekoder te blokuar as qe sdizen fare , tani e vetmia gje eshte te bej dekoder me dekoder neprmiet portes seriale gjithse si flm

  8. #8
    Moderator
    Join Date
    01-04-2005
    Posts
    729
    Uploads
    89

    Re: digiquest 663+usb esht bllokuar ON

    interesti provo KETO QE DO TE JAP(dhe fshije ate p.m tate)(MOS HARRO ALLBOOT + )
    Attached Files Attached Files

  9. #9
    Contributing Member
    Join Date
    25-12-2008
    Posts
    438
    Uploads
    0

    Re: digiquest 663+usb esht bllokuar ON

    tamo problemi im qendron ketu nuk me behet me komunikimi decoder pc me kupton nuk behet lidhia kete po them , kur se ketu eshte agiornim i me ane te usb
    decoderi ska shenj jete fare sdizet displey dhe sben lidhien me pc, pra sfutem fare ne decoder, flm kjo me ndodhi pasi un provova nje program qe me ka postu kolegu me siper por ai program mi ka bloku te dy dekoderat. ketu qendron problemi.

  10. #10
    5000k SkinArt's Avatar
    Join Date
    20-11-2005
    Location
    Tirana, AL
    Posts
    1,246
    Uploads
    2

    Re: digiquest 663+usb esht bllokuar ON

    persh interisti_12,
    me vjen keq qe ndodhesh ne kete situate, shpresoj ta kalosh e te permiresohet per mire...

    pse nuk e dergon ose te komunikosh me ndonje teknik qe merret me pikime dhe kallaj, mbase ka nevoje per ndonje pikim me havi, ose ndonje diode te djegur? ose ndonje bllok ushqimi me probleme dhe nqs rezulton e tille kuptohet qe ska me clidhje te behet midis pc dhe aparatit.

    kur thua sdel asgje ne display atehere dicka fizike nuk shkon ne aparat, dhe ketu shumicen e rasteve ne si perdorues skemi cbejme gje, nje gje te tille me display me ndodhi dhe mua me aparatin tim SRX6300 por isha prezent kur grupi ushqimit beri boom, keshtu e kuptova nga me erdhi e keqja nga nje shkarkese elektrike.
    Kuptohet prob mund te jete dhe duhet te jete i ndryshem ashtu sic jane difektet, por mendoj ta cosh ose te flasesh me ndonje specialist do te beje dicka me shume. Doja te dija pas hedhjes se programit tek aparati dyte te njejtat simptoma jane per te dy pa kurrfare info ne display? dhe ke te dy nuk behet komunikim pc = aparat? po aparati pare dhe i dyte a benin komunikim pc = aparat perpara se te hidhje software?

Page 1 of 3 123 LastLast

Similar Threads

  1. Jsc+ Digiquest 6400
    By gio22 in forum Italian / Italiano
    Replies: 16
    Last Post: 27-09-2009, 12:38:11
  2. Digiquest 6400 JSC+
    By gio22 in forum Italian / Italiano
    Replies: 1
    Last Post: 26-06-2009, 22:29:29
  3. digiquest ac9
    By lder in forum DigiQuest
    Replies: 0
    Last Post: 09-06-2009, 21:24:40
  4. Question a esht e mundur qe karta e digitalbit te funksionoj ne dbox2
    By olluri in forum Albanian / Shqip
    Replies: 1
    Last Post: 25-04-2009, 00:57:20
  5. digiquest
    By vgago in forum Portuguese / PortuguÍs
    Replies: 0
    Last Post: 28-02-2006, 23:00:57

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •