Results 1 to 2 of 2

Thread: KOSCOM ksr-3010

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    28-02-2006
    Posts
    10
    Uploads
    1

    KOSCOM ksr-3010

    Olá, tenho um receptor Koscom ksr-3010 para satélite, alguém me pode dizer se pode ser programado para canais tvcabo? Por trás tem 2 fichas scart. Se isso for possivel o que devo fazer?

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    28-02-2006
    Posts
    10
    Uploads
    1

    Re: KOSCOM ksr-3010

    Olá, tenho um receptor Koscom ksr-3010 para satélite, alguém me pode dizer se pode ser programado para canais tvcabo? Por trás tem 2 fichas scart. Se isso for possivel o que devo fazer?

Similar Threads

  1. Philips 3010&6010 Setting
    By pola0 in forum Philips Information and Tutorials
    Replies: 7
    Last Post: 19-07-2012, 17:36:31
  2. orion 3002-3009-3010-3100-3200_ek_230709
    By messaid saadane in forum X-Cam
    Replies: 0
    Last Post: 23-07-2009, 17:06:38
  3. Koscom 1600
    By vtec96 in forum Koscom
    Replies: 2
    Last Post: 29-04-2008, 11:12:53
  4. koscom clones
    By mici2 in forum Koscom
    Replies: 0
    Last Post: 24-03-2008, 17:30:35
  5. Wiz-tech 3010 Help Please
    By harry smith in forum General Discussions: Satellite Receivers
    Replies: 0
    Last Post: 09-12-2007, 16:14:07

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •