Kam nje Sagem d-box,kur e ndez me nxjerr vetem shenjen e linux tek ekrani aparatit,dhe me pas neutrino booting.Kurse ne tv me nxjerr figuren D-Box 2 forever me pas me nxjerr error dhe thot qe nuk ka tv te registuara ne receiver.Ndo1her me nxjerr dhe shenjen Neutrino..kete fig me nxjerr ne fillim kur ndizet receiver
http://www.dbox2.com/eng/media/images/starting_thb.jpg >>>me pas kete.cti bej keti receiveri???Nje nder problemet e tjera eshte qe nuk kam as telekomanden.me ndihmoni se me perpara ky receiver ka punuar per mrekulli. F L M