Results 1 to 2 of 2

Thread: 6300cu et fun carte

  1. #1
    New Member
    Join Date
    02-06-2006
    Posts
    6
    Uploads
    0

    6300cu et fun carte

    qlq un sais pour quoi les starsat 6300cu (pas les super mais les normales) ne lisent pas les fun carte ?

  2. #2
    VIP Member Cyb3rc0m's Avatar
    Join Date
    06-04-2005
    Location
    город
    Posts
    644
    Uploads
    0

    Re: 6300cu et fun carte

    tu doit programmer ta carte avec un seul encrypt mode et pas plusieur...

Similar Threads

  1. Question 6300cu
    By redab in forum Starsat Firmware
    Replies: 0
    Last Post: 06-07-2010, 17:03:18
  2. Question 6300CU
    By m.s in forum Starsat
    Replies: 3
    Last Post: 21-06-2010, 13:36:52
  3. pas de sinal starsat 6300cu
    By massyl in forum Starsat
    Replies: 2
    Last Post: 12-05-2008, 14:17:57
  4. 6300cu super
    By korn in forum French / Français
    Replies: 0
    Last Post: 29-03-2008, 10:25:16

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •