Results 1 to 7 of 7

Thread: DM 800 problem!

  1. #1
    New Member
    Join Date
    08-10-2009
    Posts
    4
    Uploads
    0

    DM 800 problem!

    Hi,

    My DM is was working fine since this morning.
    Last night the lcd in front panel was showing the time normally but i was not able to turn on the DM(tried the remote control and the font button) so I disconnected the power cable.. After that my dreambox don't switch on...

    Now when I plug the power cable, only the Ethernet light is on and the fan is turning, but nothing on the LCD....

    any idea what happens ?

    Thanks

  2. #2
    New Member
    Join Date
    08-10-2009
    Posts
    4
    Uploads
    0

    Re: DM 800 problem!

    nobody to help me :( ?

  3. #3
    Senior Member
    Join Date
    17-01-2009
    Posts
    106
    Uploads
    0

    Re: DM 800 problem!

    first of all: if your box has an fan it is a clonbox.
    i had a similar problem with nothing showing on the lcd. after open the box it works for a while, but the same error comes again later. so i returned the box to the dealer.

  4. #4
    Senior Member
    Join Date
    11-03-2006
    Posts
    239
    Uploads
    0

    Re: DM 800 problem!

    hi, can you unplug the dm then afther five minute try again but press boton on the front panel at the same time and wait before remouve your fingel from the front panel and check if you have sommething in the leed

  5. #5
    New Member
    Join Date
    08-10-2009
    Posts
    4
    Uploads
    0

    Re: DM 800 problem!

    i tried it many times and nothing change...

    is there any way to full reset the box software, something like BIOS reset?

  6. #6
    Senior Member
    Join Date
    07-08-2007
    Posts
    118
    Uploads
    0

    Re: DM 800 problem!

    Keep power button pressed, stick in power supply again, check if the red light blinks. If not, no panic yet, leave as it is and try to TELNET to it now, if it has an ip from your router trough DHCP check ROUTER -> DHCP -> LAN CONNECTIONS and see if you can find your dreambox IP, if not, well , shouldn't have bought a clone ?

    Regards

  7. #7
    New Member
    Join Date
    08-10-2009
    Posts
    4
    Uploads
    0

    Re: DM 800 problem!

    i think it's a very good clone then... :(
    So it's probably the dreambox time bombe on the last gemini image that has cause this to my box!

    Is there anything i can do ?!

    If i change the Sim by a new one?

Similar Threads

  1. problem with FEC 9/10...
    By Macche' in forum Manhattan
    Replies: 3
    Last Post: 19-12-2008, 16:55:23
  2. Question serious problem
    By wassoufi barcha in forum Humax
    Replies: 2
    Last Post: 06-12-2008, 00:22:04
  3. I have problem!
    By atkins in forum MetaBox and MetaWare
    Replies: 12
    Last Post: 24-01-2008, 14:22:01
  4. Problem with my K 570
    By Emmanuel Ashu in forum Satellite Equipment
    Replies: 0
    Last Post: 18-02-2007, 00:55:25
  5. Problem Gb*X
    By magic_ja in forum French / Français
    Replies: 0
    Last Post: 25-10-2006, 17:48:21

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •