NET 5 introduceert vernieuwde vooravond


NET 5 start maandag met een compleet vernieuwde vooravondprogrammering, die in het teken staat van reality. Tussen 18.00 en 20.30 uur brengt de vrouwelijke tv-zender vier realityprogramma’s op de buis: de tv-reeks Medisch Centrum, de luchthavenserie Airline, de tv-serie Bondi Rescue over strandwachters en om acht uur de reallifesoap The Little Couple. “Net als bij De Pfaffs en De Bauers wordt in The Little Couple een bijzondere familie gevolgd“, zegt een woordvoerster van NET 5.The Little Couple draait om Bill en Jennifer Klein, een Amerikaans dwergenkoppel. “Bill en Jen zijn amper één meter lang en dit zorgt ervoor dat kleine problemen grote struikelblokken kunnen vormen“, weet de woordvoerster.

Een sterke vooravond betekent een goede lead-in voor de primetime-programmering. Met de vier realityprogramma’s hoopt NET 5 een behoorlijk kijkerspubliek te boeien. Vooral van The Little Couple heeft NET 5 hoge verwachtingen. “Bill en Jen zijn echte levensgenieters die iedereen een kijkje gunnen in hun normale maar toch ook bijzondere leven, vol met ontroerende, hilarische en onvergetelijke momenten.”

Tot vorige week waren de programma’s Grey’s Anatomy, Het huis van je dromen en Smaken Verschillen nog te zien in de vooravond van NET 5. Die programma’s schommelden rond een magere 100.000 kijkers.