Eredivisie Live HD bij UPC

UPC klanten met een abonnement op Eredivisie Live en een HD- abonnement kunnen vanaf zes augustus alle wedstrijden uit de Eredivisie live in HDTV kwaliteit bekijken. Vandaag bereikten Eredivisie Live en UPC daarover overeenstemming. De wedstrijden worden op kanaal 220 in HD uitgezonden. Voor klanten zonder een HD- abonnement, maar met een abonnement op Eredivisie Live, verandert er niets.

Alle beelden van de Eredivisie wedstrijden, zowel de rechtstreekse beelden als de samenvattingen, zijn voor klanten van UPC met een HD- abonnement via Eredivisie Live 1 in HD te zien. Daarnaast zendt Eredivisie Live vanaf de kwartfinales ook de UEFA Europa League in HD uit.

In de loop van het seizoen 2010 / 2011 wordt de UPC On Demand dienst ‘Wedstrijd Gemist’ verder uitgebreid met Video on Demand-content. Voetballiefhebbers hoeven dan echts niets meer te missen. Via Wedstrijd Gemist krijgen zij namelijk ondermeer toegang tot de volledige herhalingen van de wedstrijden, de samenvattingen, een verzameling van vele historische wedstrijden en vele specials.

Eredivisie Live biedt klanten van UPC ook voor- en nabeschouwingen, samenvattingen en hoogtepunten van de wedstrijden. Ook kunnen klanten via Eredivisie Live voetbaltalkshows, diverse reportages en het laatste voetbalnieuws bekijken. Om het aanbod compleet te maken, krijgen klanten van UPC via Eredivisie Live toegang tot Club TV. Komend seizoen brengen maar liefst 14 clubs een eigen Club TV programma op Eredivisie Live. Recent kondigden UPC en Eredivisie Live een uitbreiding aan van het Eredivisie Live pakket met onder andere de KNVB Beker live en Jupiler League live.

Klanten van UPC die geen Eredivisie Live abonnement hebben, kunnen via de UPC Live Portal op kanaal 15 de live wedstrijden die worden uitgezonden op Eredivisie Live en Sport1 op basis van ‘pay-per-view’ bestellen. Het tarief voor een Eredivisie Live abonnement, inclusief eredivisie Live HD, is € 12,50 per maand.

Bron: UPC