Eredivisie Live HD bij Glashart Media


Eredivisie Live HD bij Glashart MediaVanaf 1 september kunnen consumenten via glasvezel het volledige aanbod van Eredivisie Live in HD TV kwaliteit volgen. De ruime bandbreedte van het glasvezelnetwerk maakt het mogelijk om geruisloos de 4 beschikbare kanalen van Eredivisie Live in HD te kunnen doorgeven.

Glashart Media heeft speciale afspraken weten te maken met Eredivisie Live. Alle beelden van de Eredivisie wedstrijden, zowel de rechtstreekse beelden als de samenvattingen, zijn vanaf vandaag al op Eredivisie Live 1 HD te zien. Eredivisie Live 2 t/m 4 HD volgen nog deze maand, deze drie zenders zijn als eerste exclusief in HD beschikbaar op glasvezel.

Daarnaast zendt Eredivisie Live vanaf de kwartfinales ook de UEFA Europa League in HD uit. Eredivisie Live biedt klanten van Glashart Media ook voor- en nabeschouwingen, samenvattingen en hoogtepunten van de wedstrijden. Ook kunnen klanten voetbaltalkshows, diverse reportages en het laatste voetbalnieuws bekijken.

Verder is er een uitbreiding aan van het Eredivisie Live pakket met onder andere de KNVB Beker live en Jupiler League live. Om het aanbod compleet te maken, krijgen klanten van Glashart Media via Eredivisie Live toegang tot Club TV. Komend seizoen brengen maar liefst 14 clubs een eigen Club TV programma op Eredivisie Live.

De komende maanden wordt de dienst ‘Wedstrijd Gemist’ verder uitgebreid met nieuwe ”video-on-demand” content, die door Eredivisie Live wordt aangeboden. Voetballiefhebbers hoeven dan niets meer te missen. Via “Wedstrijd Gemist” krijgen zij toegang tot de volledige herhalingen van wedstrijden, samenvattingen, een verzameling van vele historische wedstrijden en vele andere specials.

Voor wie is deze dienst beschikbaar?
Glashart Media levert via haar service providers op glasvezel een digitale televisiedienst met een basispakket van meer dan zeventig kanalen. Consumenten kunnen aanvullend een pluspakket aanvragen van meer dan veertig kanalen.

Het Eredivisie Live HD-pakket is uitsluitend verkrijgbaar i.c.m. met een standaard Eredivisie Live abonnement van € 13,95 per maand. Klanten met een HD Settopbox krijgen het Eredivisie Live HD pakket het eerste seizoen 2010-2011 gratis. Daarna zal het HD-pakket €2,95 per maand extra kosten.

Alleen consumenten met een abonnement op glasvezeldiensten van de service providers XMS, Solcon, Concepts ICT, Edutel, Ons Brabant Net, Tweak, KickXL, Lijbrandt en Lijbrandt Telecom kunnen gebruik maken van deze mogelijkheden.

Bron: Reggefiber ttH bv