De Wereld Draait Door wil weer beginnenMatthijs van Nieuwkerk en de redactie van De Wereld Draait Door kijken uit naar de start van het nieuwe seizoen op maandag 6 september. Het VARA-programma komt dit seizoen voor het eerst vanaf een nieuwe locatie: het Westergasfabriekterrein in Amsterdam. “Het is even wennen want alles is nieuw, de redactieruimte, de studio. Het ziet er geweldig uit en de sfeer op het Westergasfabriekterrein is fantastisch, het bruist hier“, zegt eindredacteur Dieuwke Wynia.

Tot en met het voorjaar van 2011 zal De Wereld Draait Door weer dagelijks te zien zijn op Nederland 3. “De redactie draait al op volle toeren, er staan spannende gasten op de agenda, we introduceren nieuwe tafeldames en – heren en we zijn erg blij met onze nieuwe huisband Go Back To The Zoo. Kortom Matthijs en de redactie staan te popelen om te beginnen.”

In de nieuwe uitzendingen van De Wereld Draait Door zullen naast de actualiteiten ook de optredens, opmerkelijke tv-fragmenten, Fokke & Sukke en Lucky TV weer een vast onderdeel zijn. De Jakhalzen keert terug met nieuw teamlid Lex Uiting.

Ook de weekcompilatie en de speciale media-uitzending iedere laatste vrijdag van de maand zijn in het nieuwe seizoen weer van de partij.