Results 1 to 3 of 3

Thread: technomate 5400ci

  1. #1
    New Member
    Join Date
    10-05-2010
    Posts
    4
    Uploads
    0

    technomate 5400ci

    could some one tell me why i can open bullsat 39e but not biss tv iam using phantom patch 182 with the latest softcam thanks

  2. #2
    VIP Member loris.'s Avatar
    Join Date
    19-05-2007
    Location
    Belgique
    Posts
    235
    Uploads
    375

    Re: technomate 5400ci

    try patch 1.74 and the last softcam

  3. #3
    New Member
    Join Date
    10-05-2010
    Posts
    4
    Uploads
    0

    Re: technomate 5400ci

    will try thanks

Similar Threads

  1. Technomate
    By turi123 in forum Albanian / Shqip
    Replies: 6
    Last Post: 09-03-2012, 12:52:10
  2. newbe to technomate 5400ci
    By gparker in forum Technomate
    Replies: 7
    Last Post: 27-08-2010, 13:06:59
  3. ΓΕΙΑ ΣΑΣ και ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ! (old)
    By Lampis-4 in forum Greek / Ελληνικά
    Replies: 320
    Last Post: 22-07-2010, 21:52:26
  4. Replies: 2
    Last Post: 29-11-2009, 23:00:38
  5. technomate
    By bigitup in forum Introductions
    Replies: 0
    Last Post: 07-06-2009, 15:12:06

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •