Klassieker Feyenoord - Ajax toch op Radio RijnmondDe klassieker Feyenoord - Ajax is zondag (19 september) te volgen op Radio Rijnmond. De uitzending begint om 11.00 uur en zal duren tot 18.00 uur. Tijdens de uitzending houdt Ruud van Os verschillende interviews, krijgen de luisteraars een uitgebreide analyse van John de Wolf en brengt Jan Dirk Stouten de stand van zaken gedurende de wedstrijd.

“Helaas kan Radio Rijnmond niet meer live flitsen vanuit de Kuip, maar wij beschouwen het als onze publieke taak om de luisteraars in de gehele regio Rijnmond op de hoogte te houden van Feyenoord Ajax. Hier is sprake van vrije nieuwsgaring en daar maakt Radio Rijnmond gebruik van.

Wij respecteren het dat het live verslag vanuit de Kuip bij de collega’s van Megastad te horen zal zijn, maar dat betekent niet dat wij geen aandacht aan de wedstrijd zullen besteden. Wij houden ons dan ook keurig aan de regels. Radio Rijnmond blijft een trouwe volger van Feyenoord en de luisteraars kunnen dan ook met gerust hart afstemmen op Radio Rijnmond”. [Radio.NL]