Poljska: FOX i FOX HD kreću od 6. studenog
tekst objavio: mPortal, jučer u 17:13

Prema informacijama koje donosi poljski internet portal gazeta.pl, u Poljskoj početkom idućeg mjeseca, točnije od 6. studenog 2010. kreće novi zabavni kanal imena FOX. Time su potvrđena nagađanja i špekulacije da će FOX International Channels u toj zemlji vrlo brzo pokrenuti svoj glavni zabavni kanal.

Kanal će prikazivati nove i stare hit serijale, a u početku će startati ekskluzivno u ponudi digitalne satelitske pay tv platforme Cyfrowy Polsat na satelitu Hotbird (13° istočno).

Kanal će u budućnosti postupno proširiti svoju dostupnost na kabelske sustave i ostale digitalne satelitske platforme u Poljskoj.

Poljski FOX će gledateljima donijeti naslove poput Defying Gravity, Do Not Disturb, Dollhouse, Family Guy, Heroes, Kdabra, Life, Life on Mars, Prison Break, Sons of Anarchy, The Simpsons, The Walking Dead, Tiempo Final, Weeds i mnoge druge.

Zabavni kanal FOX je u Europi prisutan u Portugalu, Španjolskoj, Italiji i Njemačkoj. U Poljskoj već emitiraju kanali FOX Life i FOX Life HD koji su se pokazali vrlo uspješnima u privlačenju gledatelja.

(SatKurier.pl)