TV Oranje blij met succes Ushi & Loesie


Muziekzender TV Oranje is blij met het grote succes van Ushi & Dushi. Er keken zaterdagavond 2,7 miljoen mensen naar het programma, waarin Wendy van Dijks nieuwe typetje Loes bij de sterren wordt gepresenteerd als onderdeel van een TV Oranje-programma met Chiel Montagne. “RTL 4 en producent Endemol zijn uitstekende partners die zich in alle opzichten aan hun afspraken hebben gehouden“, zo laat TV Oranje-directeur Gerard Ardesch zondag weten in een persbericht.

De directie van TV Oranje is naar eigen zeggen ‘razend enthousiast’ over de kijkcijfers. “Dit is in het eerste lustrumjaar van TV Oranje een geweldige opsteker. We zijn immers een bescheiden speler in het Nederlandse medialandschap en moeten steeds maar weer opboksen tegen de concurrentievervalsing en marktverstoring van met name de TROS en Sterren24 van de Publieke Omroep.”

Ook heeft Ardesch complimenten voor Chiel Montagne. “Alle lof voor good old Chiel Montagne die in dit project als ‘Chiel Montagne van TV Oranje’ voortreffelijk onze zender wist te representeren; dat smaakt naar meer.”

TV Oranje vertoont 24 uur per dag videoclips van Nederlandse artiesten.