Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 15

Thread: Problems with Diablo Cam 2

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    19-04-2008
    Posts
    13
    Uploads
    0

    Problems with Diablo Cam 2

    Hi friends¡¡

    I have a diablo Cam 2 with Ipnosys firmware 0.23 and digital receiver Topfield TF 7700 HSCI. From three weeks ago, my diablo cam don´t work well. When I wath bulsat or french channels, I can wath the channels for a few seconds until the picture keeps freezing . The Diablo Cam is initialising and I can wath the channels again for 10 or 15 seconds until the same operation. My AUTO PMT is ON.
    ¿What is the problem?

    Thank from Spain

  2. #2
    Krell Power passete's Avatar
    Join Date
    20-10-2005
    Location
    france
    Posts
    3,169
    Uploads
    1,318

    Re: Problems with Diablo Cam 2

    Overheating is a well know problem with all Diablo Cam !
    Try to add a fan in front of the cam and/or inside your Receiver.

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    14-02-2009
    Posts
    10
    Uploads
    0

    Unhappy Re: Problems with Diablo Cam 2

    I have a digital receiver AMIKO STHD 8800 and Diablo Cam 2 with Ipnosys firmware 0.23
    From two weeks ago, then i try to see the bulgarian channels on Hellas Sat(39 E)my receiver don't discrambelled these channels and it apears on screen ,, encoding''.
    It is happen only on Hellas Sat(39 E). I mention another channels encodded in Irdeto 2(for example Canal Digital Netherland-19,2 E) i am see very well.
    I add my receiver is ID Model ALi_3602; S/W version : 06000A 00_1.3.11 EMU.
    What can I do ?
    Best regards in advanced from Romania !

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    19-04-2008
    Posts
    13
    Uploads
    0

    Re: Problems with Diablo Cam 2

    Quote Originally Posted by passete View Post
    Overheating is a well know problem with all Diablo Cam !
    Try to add a fan in front of the cam and/or inside your Receiver.
    What cooling fan? ¿Where I can to buy it? Thanks

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    23-04-2005
    Posts
    17
    Uploads
    0

    Re: Problems with Diablo Cam 2


  6. #6
    New Member
    Join Date
    03-03-2005
    Posts
    6
    Uploads
    0

    Re: Problems with Diablo Cam 2

    Quote Originally Posted by passete View Post
    Overheating is a well know problem with all Diablo Cam !
    Try to add a fan in front of the cam and/or inside your Receiver.
    Overheating can't be the problem.
    When the cam freeze (C+NL) and i put it out and in the receiver it works again.
    After about 40 seconds the cam freezes again. I have tried this a few times.
    I have a diablo Cam 2 (H/Rev 3.9) with Ipnosys firmware 0.26 and Rebox RE-2701SPVR receiver.

  7. #7
    Krell Power passete's Avatar
    Join Date
    20-10-2005
    Location
    france
    Posts
    3,169
    Uploads
    1,318

    Re: Problems with Diablo Cam 2

    Quote Originally Posted by HansS View Post
    Overheating can't be the problem.
    When the cam freeze (C+NL) and i put it out and in the receiver it works again.
    After about 40 seconds the cam freezes again. I have tried this a few times.
    I have a diablo Cam 2 (H/Rev 3.9) with Ipnosys firmware 0.26 and Rebox RE-2701SPVR receiver.
    Is one of the most commun problems for Freezing, there are others reasons to provoque it, there are many and many post's about this !
    A litle search here and on google will give you some clues.

    @jeivi2
    google usb fan, you find some exemples for usb powered fans.

  8. #8
    New Member
    Join Date
    03-03-2005
    Posts
    6
    Uploads
    0

    Re: Problems with Diablo Cam 2

    Quote Originally Posted by bconepremier View Post
    Hello,
    I have received this cooler.
    The Diablo Cam 2 works fine now.
    A disadvantage of the cooler is the noise it makes.
    I read about the possibility to remove the metal case of the cam.
    Does somebody has some experience with taking away the metal case of this cam?
    Best regards from the Netherlands.

  9. #9

    Re: Problems with Diablo Cam 2

    Hey HansS,

    I don't have experience to open the cam, but I know that in the back manual of the Cas 3+ interface
    they show you how to open and close a cam. Maybe you can use it.
    Greetings
    Pinquin (als from the Netherlands)

  10. #10
    New Member
    Join Date
    08-07-2010
    Posts
    2
    Uploads
    0

    Re: Problems with Diablo Cam 2

    Anyone have ever tested this http://www.meritline.com/usb-powered...?source=fghdac ?
    It seems perfect to put it inside the other cam slot sinci it is a pcmcia form factor...

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. Tutorial Diablo WiFi and WPA / WPA2 Problems + Solution
    By lightning01 in forum Diablo Cam
    Replies: 1
    Last Post: 29-05-2011, 23:43:20
  2. Diablo Wi-Fi problems with SID values
    By KanalDecode in forum Diablo Cam
    Replies: 2
    Last Post: 09-04-2010, 22:43:02
  3. Problems with Gamma Card and Diablo
    By luchoe in forum Diablo Cam
    Replies: 3
    Last Post: 16-01-2010, 13:39:47
  4. Problems with C+NL and Diablo 2.3 light
    By brucelee34 in forum Diablo Cam
    Replies: 7
    Last Post: 14-06-2009, 17:08:23
  5. Diablo cam problems!
    By zmeulzmeilor in forum Diablo Cam
    Replies: 5
    Last Post: 18-11-2008, 21:50:03

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •