Results 1 to 3 of 3

Thread: CCW on CTECH 5000C+ HD

  1. #1

    Cool CCW on CTECH 5000C+ HD

    Could someone help me to load manually CCW or DCW on my CTECH 5000C+ HD ?
    I try to use 8280 secret acces or BISS but doesn't work.
    How to do it ?
    I have also a DIABLO 2 CAM. Could be another solution ? In case, kindly help me.
    Thanks in advance.

  2. #2
    Member
    Join Date
    29-11-2008
    Location
    Berne
    Posts
    86
    Uploads
    0

    Re: CCW on CTECH 5000C+ HD

    Hi,
    I hope in the meantime you solved the problem. I have a CT6600HD. Using 8280 and adding (in the same line of 32 codes) 16+16 ccw (like biss codes) it works. Unfortunately not for longtime (but ccw is an ephemeral hope ...)
    Greeting seasons,
    mamamia

  3. #3
    Junior Member satpat's Avatar
    Join Date
    18-09-2007
    Location
    Chez moi
    Posts
    19
    Uploads
    0

    Re: CCW on CTECH 5000C+ HD

    For the c-tech
    use a patch fw and active cas on "french" menu=>reglage systeme and reglage de securite go on the channel for use biss key and 8280..

    In diablo2 go Ipnosys 0.23 CI menu=> keys=>current channel keys edit

Similar Threads

  1. Question CTech 5000C+ E N*S
    By syeknuf in forum Italian / Italiano
    Replies: 1
    Last Post: 03-11-2009, 00:29:22
  2. Question Ctech 5000C+ and Cardsharing ?
    By AbouChadi in forum General Discussions: Cardsharing
    Replies: 1
    Last Post: 11-05-2009, 17:51:18
  3. CTech 5000HD+ e CS
    By hosso in forum Italian / Italiano
    Replies: 10
    Last Post: 05-03-2009, 17:57:19
  4. ctech su NSS7
    By intsal in forum Italian / Italiano
    Replies: 5
    Last Post: 16-05-2008, 15:06:47

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •