D-day WK 2018 live bij de NOSDonderdag is het D-day voor de HollandBelgiumBid. FIFA-voorzitter Sepp Blatter maakt naar verwachting iets na 16.00 uur in Zürich bekend welk land het wereldkampioenschap 2018 mag organiseren. De extra uitzending over de toewijzing van het WK is van 15.55 tot 16.50 uur te zien op Nederland 1. Op Radio 1 is tussen 16.00 en 17.00 uur een speciale uitzending van het NOS Radio 1 Journaal te beluisteren.

De NOS reist samen met de Nederlands-Belgische delegatie naar Zwitserland om via televisie, radio en internet live verslag te doen van de bekendmaking. Voor en na de stemming worden de reacties bij de direct betrokkenen gepeild.

Nederland 1
Voor televisie neemt Jack van Gelder de presentatie en interviews vanuit Zürich voor zijn rekening, het commentaar bij de beelden wordt verzorgd door Arno Vermeulen.

Radio 1
Lucella Carasso en Robbert Meeder presenteren vanuit de studio in Hilversum de speciale uitzending op Radio 1. Voetbalhistoricus Matty Verkamman is te gast. Bas Ticheler verzorgt het commentaar op Radio 1. [Radio.NL]