Une perdori tm9100s nuk e di se cfar ndryshimi ka me dreamboxin,dhe cili eshte me i mire.kam provu qe te behem server nuk e kam iden une apo me kete stb qe perdori une nuk behet.Kame lexu ne forum tek manualet por prap nuk mundem.a mundet ndonjeri me me ndihmu.Faleminderit