Results 1 to 10 of 10

Thread: Sagem

  1. #1
    Senior Member krojf-14's Avatar
    Join Date
    09-03-2010
    Location
    albania
    Posts
    114
    Uploads
    0

    Sagem

    Prsh. Kam nje aparat "sagem " dhe nuk e di nese ka ndonje softe per kete aparat?Aparati me ndizet dhe me qendron vetem me nje A ne mesa te ekranit dhe kerkon vendosjen e kartes dhe nuk kryen asnje funksion tjeter,

  2. #2
    Super Moderator durresi's Avatar
    Join Date
    04-03-2009
    Location
    Istanbul
    Posts
    1,601
    Uploads
    319

    Re: Sagem

    Quote Originally Posted by krojf-14 View Post
    Prsh. Kam nje aparat "sagem " dhe nuk e di nese ka ndonje softe per kete aparat?Aparati me ndizet dhe me qendron vetem me nje A ne mesa te ekranit dhe kerkon vendosjen e kartes dhe nuk kryen asnje funksion tjeter,
    Pervec shkrimit Sagem ska ndonje te dhene tjeter?

  3. #3
    Senior Member krojf-14's Avatar
    Join Date
    09-03-2010
    Location
    albania
    Posts
    114
    Uploads
    0

    Re: Sagem

    Falemderit Durresi per pergjigjen e shpejte. Aparati ka nje A te madhe dhe poshte A lexon sagem ndersa nga mbrap "sagem sa" Ka dy vende kartash dhe nje modul ku lexon A B C

  4. #4
    Super Moderator durresi's Avatar
    Join Date
    04-03-2009
    Location
    Istanbul
    Posts
    1,601
    Uploads
    319

    Re: Sagem

    Quote Originally Posted by krojf-14 View Post
    Falemderit Durresi per pergjigjen e shpejte. Aparati ka nje A te madhe dhe poshte A lexon sagem ndersa nga mbrap "sagem sa" Ka dy vende kartash dhe nje modul ku lexon A B C
    Po ndonje foto. se keshtu as behet fjale :)

  5. #5
    Senior Member krojf-14's Avatar
    Join Date
    09-03-2010
    Location
    albania
    Posts
    114
    Uploads
    0

    Re: Sagem

    O Durresi te falemderit e di qe e ke te veshtire pa te dhena te sakta por une nuk di fare te dergoji foto .Aparatin ma fali nje shoke eshte pak i trashe nje i ngjashem me kete lexonte Alfa dhe poshte Sagem, Aparati eshte ne greqisht njesoi si ky qe po theme une .Ky nuk ka rs232 nga mbrape e hapa dhe i vendosa nje vete se vendin e kishte ne pllaket. nuk e di ne ka ndonje program edhe po u dogje ska ndonje problem.

  6. #6
    Super Moderator durresi's Avatar
    Join Date
    04-03-2009
    Location
    Istanbul
    Posts
    1,601
    Uploads
    319

    Re: Sagem

    Quote Originally Posted by krojf-14 View Post
    O Durresi te falemderit e di qe e ke te veshtire pa te dhena te sakta por une nuk di fare te dergoji foto .Aparatin ma fali nje shoke eshte pak i trashe nje i ngjashem me kete lexonte Alfa dhe poshte Sagem, Aparati eshte ne greqisht njesoi si ky qe po theme une .Ky nuk ka rs232 nga mbrape e hapa dhe i vendosa nje vete se vendin e kishte ne pllaket. nuk e di ne ka ndonje program edhe po u dogje ska ndonje problem.

    Provoje nje here...
    Attached Files Attached Files

  7. #7
    Senior Member krojf-14's Avatar
    Join Date
    09-03-2010
    Location
    albania
    Posts
    114
    Uploads
    0

    Re: Sagem

    O Durresi kam nje ore dhe nuk po di si ta shkarkoji nuk ma mere ne asnji lloji?APARATI TIM ORGJINAL E KE TEK "SAGEM UPLADER"tek faqia e dyte ku lexon" quel type de sagem waht kind of sagem."

  8. #8
    Senior Member krojf-14's Avatar
    Join Date
    09-03-2010
    Location
    albania
    Posts
    114
    Uploads
    0

    Re: Sagem

    Prsh Durresi nuk e di e pe llojin e aparatiti qe thashe ndodhet poshte postimeve tona tek e treta ku lexon "quel type de sagem - what kind of sagem"SAGEM RAR. SHIKOJE NJEHERE DHE PO DESHE SHIKO SE MOS BEHET NDONJE GJE????Ndonje klonim,

  9. #9
    Moderator
    Join Date
    01-04-2005
    Posts
    729
    Uploads
    89

    Re: Sagem

    pershendetje ky aparat nuk ja vlen te merresh mete sepse ky aparat ka qene i platformes ALFA DIGITAL
    te greqis ne viaces ne mos gaboj (para nja 4-5 vjetesh) dhe pa vendosur karten nuk te hap menun dhe si cdo aparat i cdo platforme nuk te afron shume qe ta kuptosh dhe kanalet qe jan free pa karte brenda nuk i shikon dhe do te shikosh vetem kanelet tek hot bird ...sa per software eshte pak i veshtire sepse behet nepermjet programit hypert terminal qe duhet te kesh pak eksperience ...per mua mos o lodh kot nuk ja vlen .....(eshte nje aparat ngjure gri te erret dhe kur e hapet te del ne njyren blu An.q.s nuk gaboj )

  10. #10
    Senior Member krojf-14's Avatar
    Join Date
    09-03-2010
    Location
    albania
    Posts
    114
    Uploads
    0

    Re: Sagem

    Flm Tamo!Je shume i sakte.

Similar Threads

  1. Update Sagem Off Tnt Ok
    By *NAPSTER* in forum Sagem
    Replies: 3
    Last Post: 05-05-2009, 18:07:09
  2. sagem off
    By nopar in forum French / Français
    Replies: 20
    Last Post: 31-08-2008, 19:05:32
  3. quel type de sagem - what kind of sagem ?
    By valeric83 in forum Sagem
    Replies: 0
    Last Post: 06-10-2007, 15:12:58
  4. sagem off
    By tago in forum French / Français
    Replies: 0
    Last Post: 08-11-2006, 17:43:05
  5. fun sagem off
    By gtaneo in forum Fun Card
    Replies: 1
    Last Post: 29-04-2006, 01:09:00

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •