Top 1000 Allertijden vanaf zondag op Radio Veronica


De landelijke commerciële zender Radio Veronica zendt vanaf aanstaande zondag (12 tot en met 18 december) weer de 'Top 1000 Allertijden' uit. Dit zijn volgens Radio Veronica de duizend allerbeste nummers in de juiste volgorde. Dit jaar staat Coldplay voor het eerst op nummer één met het nummer 'Clocks'.

Ook dit jaar zijn er weer veel verschuivingen in Radio Veronica's 'Top 1000 Allertijden'. De hoogste nieuwe binnenkomer van vorig jaar, 'Use Somebody' van Kings Of Leon, is dit jaar de snelste stijger en gaat van de 559e naar de 69e plaats.

Dit jaar is de hoogste nieuwe binnenkomer 'I Gotta Feeling' van de Black Eyed Peys. De band met de meeste noteringen in de lijst is U2, die met maar liefst 22 hits in de lijst terug te vinden is. De nummer één van de afgelopen twee jaar, 'November Rain' van Guns N' Roses, staat nu op twee en op drie staat Robbie Williams met 'Angels'.

Inmiddels is het al de achtste keer (zonder allen herhalingen) dat de opvolger van deze lijst, de 'Veronica Top 1000 Allertijden' wordt uitgezonden. [Radio.NL]