Results 1 to 4 of 4

Thread: Soft per aparatin e digitalb

  1. #1
    Senior Member
    Join Date
    09-06-2009
    Posts
    210
    Uploads
    0

    Soft per aparatin e digitalb

    Pershendetje! Kam nje aparat satelitor te digitalbit. Eshte aparati i pare qe nxoren ne fillim, me kas ngjyr gri. Kam nje prob, pasi mbaron abonimi nuk hap asnje kanal qe eshte free. Nese keni ndonje soft qe mundeson hapjen e kanaleve te lira ma nisni bashk me loader. Faleminderit.

  2. #2
    Super Moderator durresi's Avatar
    Join Date
    04-03-2009
    Location
    Istanbul
    Posts
    1,601
    Uploads
    319

    Re: Soft per aparatin e digitalb

    Quote Originally Posted by milanisti2 View Post
    Pershendetje! Kam nje aparat satelitor te digitalbit. Eshte aparati i pare qe nxoren ne fillim, me kas ngjyr gri. Kam nje prob, pasi mbaron abonimi nuk hap asnje kanal qe eshte free. Nese keni ndonje soft qe mundeson hapjen e kanaleve te lira ma nisni bashk me loader. Faleminderit.
    Se pari: duhet te japesh te dhenat e aparatit.
    Se dyti: Ka nje teme per aparatet e DGA, mbase mund te jete aty.

  3. #3
    Senior Member
    Join Date
    09-06-2009
    Posts
    210
    Uploads
    0

    Re: Soft per aparatin e digitalb

    Quote Originally Posted by durresi View Post
    Se pari: duhet te japesh te dhenat e aparatit.
    Se dyti: Ka nje teme per aparatet e DGA, mbase mund te jete aty.
    Durresi pershendetje.
    Aparati eshte ods 3000c.
    Ndersa per temen ku mund te gjeja pergjigje kerkova por asgje. Nese ke mundesi me ndihmo.
    Nese nuk me kuptove, problemin ekam kur mbaron abonimi, ne kete aparat nuk hap asnje kanal te lire.
    nese ka nje soft ma dergo ose me jep lingun e temes ku ta gjej. Faleminderit

  4. #4
    Super Moderator durresi's Avatar
    Join Date
    04-03-2009
    Location
    Istanbul
    Posts
    1,601
    Uploads
    319

    Re: Soft per aparatin e digitalb

    Quote Originally Posted by milanisti2 View Post
    Durresi pershendetje.
    Aparati eshte ods 3000c.
    Ndersa per temen ku mund te gjeja pergjigje kerkova por asgje. Nese ke mundesi me ndihmo.
    Nese nuk me kuptove, problemin ekam kur mbaron abonimi, ne kete aparat nuk hap asnje kanal te lire.
    nese ka nje soft ma dergo ose me jep lingun e temes ku ta gjej. Faleminderit
    Mesa di une une aparati sduhet te kete marre versionin 1.52
    kurse me versionet e tjere po shte 1.52`shit duhet ta rikthesh ne versionin 1.29

    Convertuesin e ke te kjo faqe KETU


    Temen po e mbyll.

Similar Threads

  1. procedura per futjen e keys ne aparatin e sat+
    By the_shepherd in forum Albanian / Shqip
    Replies: 8
    Last Post: 02-12-2010, 21:55:21
  2. Ndihm per aparatin Dreamax DT470
    By omeri in forum Albanian / Shqip
    Replies: 11
    Last Post: 26-02-2010, 16:18:13
  3. Question Nje mendim per aparatin OPTIBOX 550S
    By aldo224 in forum Albanian / Shqip
    Replies: 8
    Last Post: 05-10-2009, 16:34:12
  4. ndihme per aparatin e tringut
    By geno vlora in forum Albanian / Shqip
    Replies: 1
    Last Post: 31-05-2009, 14:51:34

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •