The Bold and the Beautiful terug naar RTL 4

Goed nieuws voor de fans van de Amerikaanse soap The Bold and the Beautiful. In 2011 keert de televisieserie terug bij RTL 4. Tot 22 december was de soap bij SBS 6 te zien. SBS zegt dat men het geld dat de soap kost wil investeren in de vooravondprogrammering.

De soap was tot 2006 al bij RTL 4 te zien. Toen verhuisde de Amerikaanse soap naar SBS 6. In de hoogtijdagen bij RTL 4 keken er dagelijks rond 1 miljoen mensen naar de serie. Dit jaar daalde de kijkcijfers bij SBS 6 naar iets meer dan 300.000 kijkers. Toch zegt SBS Nederland dat de dalende kijkcijfers niets met het besluit te maken heeft. The Bold and the Beautiful kostte volgens SBS Nederland te duur. Men wil het geld dat de serie kost toevoegen aan het budget waarmee men de nieuwe vooravondprogrammering van wil financieren.

Toch hoeven de fans van The Bold and the Beautiful niet lang zonder de belevenissen van Ridge, Brooke, Taylor en Eric te zitten. RTL Boulevard maakte namelijk bekend dat de serie in 2011 terugkeert op RTL 4. Daar krijgt de serie weer een vast uitzendtijdstip. Meer informatie over de terugkeer van The Bold and the Beautiful bij RTL 4 wordt in korte tijd verwacht. Dan wordt ook duidelijk of de soap weer dagelijks te zien is. Op het laatste moment zond SBS 6 de soap nog maar drie keer per week uit.

Op dit moment wordt The Bold and the Beautiful in meer dan 130 landen uitgezonden. In België is de soap onder de naam Mooi en Meedogenloos op televisie te zien.