Results 1 to 3 of 3

Thread: dm500s clone

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    04-11-2010
    Posts
    10
    Uploads
    0

    dm500s clone

    me falni por kam probleme me dm500s clone me signal e konfiguroj eutelsat w2 por gjithnje snr eshte 63% dhe agc asnjehere me shume se 35% ju lutem nese mundet dikush te me ndihmoj

  2. #2
    Banned
    Join Date
    30-06-2005
    Location
    Kukes,Albania
    Posts
    4,252
    Uploads
    3,558

    Re: dm500s clone

    eshte nje teme ne lidhje me dreambox ketu je jashte teme dhe nuk besoj se do te jape pergjigje ketu.kerko ndihme te tema dreambox

  3. #3
    Super Moderator durresi's Avatar
    Join Date
    04-03-2009
    Location
    Istanbul
    Posts
    1,601
    Uploads
    319

    Re: dm500s clone

    Quote Originally Posted by blero2010 View Post
    me falni por kam probleme me dm500s clone me signal e konfiguroj eutelsat w2 por gjithnje snr eshte 63% dhe agc asnjehere me shume se 35% ju lutem nese mundet dikush te me ndihmoj
    Beje Pyetjen te kjo teme = > http://www.satsupreme.com/showthread...ft-etj./page58


    Tema Mbyllet !!

Similar Threads

  1. Question Problem DM500S clone & CPL won't connect
    By mido67 in forum Dreambox
    Replies: 9
    Last Post: 18-12-2009, 16:58:46
  2. tuner dvb-s2 dm500s clone
    By sayou13 in forum French / Français
    Replies: 2
    Last Post: 31-08-2009, 22:04:45
  3. New dm500s
    By Lapraksi in forum Dreambox
    Replies: 0
    Last Post: 07-10-2008, 03:27:05
  4. Question EDG nemesis 4.2 et optibox clone dm500s
    By fredyfresh in forum French / Français
    Replies: 0
    Last Post: 21-07-2008, 12:52:42
  5. Question comment rentrer des clés dans optibox (clone de dm500s)
    By fredyfresh in forum French / Français
    Replies: 0
    Last Post: 21-07-2008, 12:34:56

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •