Sk*radio luisteraars maken kans op goud

Luisteraars van de landelijke zender Sk*radio maken van maandag 3 januari tot en met zondag 16 januari kans op een goudstaaf van 1 kilo ter waarde van 30.000,- euro. Luisteraars die de artiest van dag horen en de tekst ‘goud’ sms’en maken kans op een plek in de finale. Mede door de crisis is de goudprijs de laatste twee jaar explosief gestegen. De actuele dagprijs van goud bedraagt momenteel 33,- euro per gram.

Tijdens de Goudkoorts maakt de non-stop muziekzender iedere dag de artiest van de dag bekend. Dit zijn onder andere Marco Borsato, Guus Meeuwis, Michael Bublé en Ilse DeLange. De dagwinnaars krijgen een plek in de finale.

Op 18 januari 2011 wordt via een finalespel duidelijk wie de uiteindelijke winnaar wordt en de goudstaaf van 1 kilo mag ophalen. Er zijn maximaal 43 finaleplaatsen te vergeven.

Twitter
Ook twitteraars maken kans op een plek in de finale. Er is namelijk een wildcard voor de twitteraar met de leukste tweets. Elke tweet met hashtag #Goudkoorts komt hiervoor in aanmerking. [Radio.NL]