Results 1 to 6 of 6

Thread: UW 208 bugs

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    15-01-2007
    Posts
    13
    Uploads
    0

    UW 208 bugs

    Actually the 208 fw has the same bugs as 206. I do not feel any development. UW 204 was the last and the best working fw!

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    25-07-2008
    Posts
    11
    Uploads
    0

    Re: UW 208 bugs

    Hi, can you tell me what are the bugs you are observing so I can decide if its worth upgrading ... I am using the Diablo as a WIFI and in 205 it did not clear the Dutch channels in addition to others it does not clear ...

  3. #3

    Re: UW 208 bugs

    First of all 208/Wi Fi or ipnosys/ opens French TNT SAT on Astra 19.2E/.that thr difference.

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    15-01-2007
    Posts
    13
    Uploads
    0

    Re: UW 208 bugs

    Quote Originally Posted by monyj View Post
    Hi, can you tell me what are the bugs you are observing so I can decide if its worth upgrading ... I am using the Diablo as a WIFI and in 205 it did not clear the Dutch channels in addition to others it does not clear ...
    The thing is that all HD channels are freezing with FW 206 (if the module is in the slot!). If you disconnect the CAM, everything is OK. I have written about this here in the forum before time. Exactly the same anomaly has FW 208. No such problem with 204 and lower.

  5. #5

    Re: UW 208 bugs

    With 208 wi fi no such problems with all HD programs on technomate 6900 HD./All satelites on avaliable circle in Europe/ The some with ipnosys 024

  6. #6
    Junior Member
    Join Date
    15-01-2007
    Posts
    13
    Uploads
    0

    Re: UW 208 bugs

    Quote Originally Posted by boguslaw View Post
    With 208 wi fi no such problems with all HD programs on technomate 6900 HD./All satelites on avaliable circle in Europe/ The some with ipnosys 024
    I have precisely WiFi cam. I can't say anything about Technomate but my Vantage HD combo receiver declines to work with 206 and 208 fw. Watching SD programs no problems, everything work super and CS works well! Seems that FW-s higher from 206 do not "like" Viaccess cards inserted into card-reader (if to pull them out - again OK). The 208 memo writes that "Viaccess bugs are fixed" but in fact they aren't fixed.

Similar Threads

  1. CCcam 2.1.2 Bugs Report
    By portos45 in forum CCcam Software and Tools
    Replies: 1
    Last Post: 24-11-2009, 18:07:23
  2. SLE4442 -> bugs
    By E.Hyde in forum General Discussions: Smart Cards
    Replies: 0
    Last Post: 07-07-2009, 09:36:26
  3. Small bugs: from T-Rex ? or from reciver?
    By masteryoda78 in forum Dragon Cam and T-Rex Cam
    Replies: 2
    Last Post: 25-04-2006, 23:21:13

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •