BNN maakt radioprogramma vanuit de lucht


BNN/3FM deejay Ajouad El Miloudi maakt zijn radioprogramma 'The Sense Of Dance' vanuit het speciale Fly2Miami-vliegtuig op weg naar dance event Ultra in Miami. In een vliegtuig vol feestgangers zorgt Ajouad voor een klein feestje. Hij praat met de dj’s die zich op tien kilometer hoogte warmdraaien voor het event en interviewt de danceliefhebbers aan boord.

Deze speciale uitzending van 'The Sense Of Dance' is zaterdag 26 maart van 22.00 tot 00.00 uur te horen bij BNN op 3FM. De uitzending van 'The Sense Of Dance' is de allereerste keer dat BNN een radioprogramma vanuit de lucht brengt.

De speciale vlucht voor dj's, mensen uit de dance-industrie en danceliefhebbers is een initiatief van filmmaker Wilco Jung en dj/producer Sied van Riel. Wilco Jung: "Toen we erachter kwamen dat de eerste rechtstreekse KLM-vlucht van Amsterdam naar Miami zou vliegen, hebben we meteen getwitterd dat ze een week te laat zouden zijn voor Ultra. De luchtvaartmaatschappij twitterde terug dat wanneer we binnen 48 uur 150 mensen voor de vlucht konden verzamelen, er een speciale vlucht naar Miami zou gaan". Sied van Riel: "We hebben Fly2Miami opgericht en hadden binnen no time de weddenschap om de private jet naar Miami gewonnen’. [Radio.NL]