Results 1 to 5 of 5

Thread: Install Cas Studio On Windows 7 (X64) and (X32)

  1. #1
    Krell Power passete's Avatar
    Join Date
    20-10-2005
    Location
    france
    Posts
    3,169
    Uploads
    1,318

    Install Cas Studio On Windows 7 (X64) and (X32)

    For those having problems to Run Cas Studio With Windows 7.

    Working with X64 and X32:

    Code:
    Open Device Manager,Cas shows up in device manager as unknown device, 
    highlight it, go to action menu, go to add lagacy hardware, 
    follow prompts and browse to the CAS driver folder, 
    highlight the INF file (64bit) or (32bit) and click ok. Start CAS Software. 
    If it dont work, rerun setup and reboot. All should now be working.
    Tip from Another User

  2. #2

    Cool Cas Studio 9.1.0 (Released on 13.4.2011)

    Quote Originally Posted by passete View Post
    For those having problems to Run Cas Studio With Windows 7.

    Working with X64 and X32:

    Code:
    Open Device Manager,Cas shows up in device manager as unknown device, 
    highlight it, go to action menu, go to add lagacy hardware, 
    follow prompts and browse to the CAS driver folder, 
    highlight the INF file (64bit) or (32bit) and click ok. Start CAS Software. 
    If it dont work, rerun setup and reboot. All should now be working.
    Tip from Another User
    Cas Studio 9.1.0

    •Bugfix update Diablo to Diablo2 with Vista/Windows 7.
    •Minor Bug fix.

    http://www.duolabs.com/casstudio.html

  3. #3
    New Member
    Join Date
    25-07-2005
    Posts
    2
    Uploads
    0

    Re: Cas Studio 9.1.0 (Released on 13.4.2011)

    4 those having problems loading cas on x64 computer i think that they have fixed this on new cas versions as it now loads OK on my x64 with no problems with the drivers. thx

  4. #4
    New Member
    Join Date
    06-11-2009
    Posts
    2
    Uploads
    0

    Re: Cas Studio 9.1.0 (Released on 13.4.2011)

    I am running Win7 64b. I installed CIS9.3 and tried to upgrade my Diablo 2.3 to Diablo2.
    Did not work.
    Downloaded the CIS9.1, installed and it worked.
    As I have another PC running XP SP2, I installed the CIS 9.3 but could not upgrade my Diablo.
    So be carefull

  5. #5
    Member
    Join Date
    12-01-2007
    Location
    Scandinavia
    Posts
    32
    Uploads
    3

    Re: Cas Studio 9.1.0 (Released on 13.4.2011)

    Hello
    I just want to recall that CAS-programmer should be NOT connected to computer while You install new version of CIS.
    After installation start Cas Interface Studio and after that You can connect CAS-programmer.

    Done that mistake several times, hih. :)

Similar Threads

  1. New Install
    By nabberuk in forum Satellite Equipment
    Replies: 0
    Last Post: 10-06-2010, 18:07:28
  2. How to install Emu?
    By anascan in forum Dreambox
    Replies: 4
    Last Post: 09-02-2010, 13:24:47

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •