Secret Story met digitaal kanaal op de kabel
Het nieuwe Net 5-programma Secret Story komt met een eigen digitaal kanaal: Secret Story 24/7. Het kanaal zal worden aangeboden door distributeurs Caiway, UPC en Ziggo. Dat heeft Net 5 woensdag laten weten. Via het speciaal gecreëerde kanaal kan de kijker 24 uur per dag en zeven dagen per week meekijken in het huis van Secret Story. “Een project als Secret Story wil je overal en altijd kunnen volgen“, verklaart Alphons Martens, de zenderbaas van Net 5, in een persbericht.

Het nieuwe programma Secret Story volgt vijftien kandidaten, ieder met een geheim, in een afgesloten huis vol camera’s. Zij moeten drie maanden lang hun geheim verborgen zien te houden en dat van de anderen zien te raden.

“Dankzij de overeenkomsten met UPC, Ziggo en Caiway hebben we ons ervan verzekerd dat het grootste deel van Nederland Secret Story dat straks 24 uur per dag en zeven dagen in de week op tv kan doen. We zijn nog met een paar andere partijen in gesprek en we hopen dat ook deze nog op tijd voor de start van het programma aan boord stappen“, zegt Martens.

Secret Story, een spin-off van Big Brother, wordt gepresenteerd door Bart Boonstra en Renate Verbaan. De kick-off is op zondag 13 februari. Vanaf 14 februari is het programma elke werkdag te volgen, met een liveshow op donderdag.

Secret Story 24/7 zal ook via internet te zien zijn.