Results 1 to 2 of 2

Thread: Hadu Question

  1. #1

    Hadu Question

    how do i get more than one line in hadu working

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    03-01-2009
    Location
    Skrapari
    Posts
    176
    Uploads
    30

    Re: Hadu Question

    [General]
    PluginActive=1
    KeyPath2=
    UseTransparency=1
    MonitorSize=661,417;45,45,48,60,24,90,144,144;35,1 02,156,24,140

    [Options]
    UsePSITables=1
    SurveyPMT=1
    UsePATforPMT=0
    DontUpdViewer=0
    MaxECMPIDs=0
    MaxConnections=5 hire writr 1-6 cline
    DisplayIPorURL=1
    ECMTimeout=3
    MaxCAIDLoops=4
    DCWsOneServ=1
    LogMessages=0
    LogMessLevel=2
    EMMAlone=0
    EMMFaked=0
    EMMLog=1
    DispAllEMMs=0
    CacheUse=1
    CacheUpdate=1
    ManualUse=0
    Systray=0

    [Specific]
    DVBViewerAPI=0
    DVBViewerAllAudio=1
    DVBViewerCSAStat=0
    DVBViewerRecServ=0
    DVBViewerIdleServ=0
    DVBViewerEncrServ=0

    [Device]
    MDRoot=0
    DescrCommand=
    XorEven=
    XorOdd=
    UseTT=0

    ;
    ; Syntax for a CCCam server
    ; -------------------------
    ;
    ; Server declaration (mandatory):
    ; [Serv_whateveryouwishforyourservername]
    ;
    ; Mandatory parameter for each CCCam server:
    ; Server=Protocol:Server:Port:[EMM allowed]:Username:Password[:ClientNodeID]
    ;
    ; Sample for the 2 former lines:
    ; [Serv_MyServer]
    ; Server=CCCam:MyServer.com:12000:0:MyUsername:MyPas sword
    ;
    ; Optional parameters for each CCCam server:
    ; Active= ; 0=No, or [1=Yes]
    ; Timeout= ; 0=None, or 3-7 seconds. Default is [5] seconds
    ; Version= ; [None], or Version:Build
    ; PadTime= ; [0=None], or (Timeout+2)-N seconds
    ; TimeRecon= ; [0=Automatic], or 1-32 seconds
    ; WantEmus= ; [0=No], or 1=Yes
    ; MaxHop= ; [0=None], or 1-N
    ; NonStd= ; [0=Auto], or 1=Yes, 2=No
    ; CAIDProv= ; [None], or 32 max entries of CAID/Providers
    ; NoCAIDProv= ; [None], or 32 max entries of CAID/Providers
    ; NoNodeCAID= ; [None], or 32 max entries of Node/CAIDs
    ; CAIDTunnel= ; [None], or 32 max entries of CAID/CAID/Provider/SIDs
    ; NoSID= ; [None], or 64 max entries of SIDs
    ; PrioGenRules= ; 1 or several general rules for priority. Default is [Hop]
    ; PrioCAIDProv= ; [None], or 32 max entries of CAID/Providers for priority
    ; IgnoreProvFor= ; [None], or 32 max entries of CAID
    ; DontUseProvFor=; [None], or 32 max entries of CAID
    ; EMMCAID= ; [None], or 2 max entries of CAID/Provider/Options/PID for EMMs
    ; UseNodeSID= ; 0=No, or [1=Yes]
    ; OSCAMWa= ; [0=No], or 1=Yes
    ; OSCAMPartner= ; [0=Auto Test], 1=Force Test OK, or 2=No
    ; OSCAMExt= ; [0=No], or 1=Yes
    ; OSCAMSID= ; 0=No, or [1=Yes]
    ;

    [Serv_DVBKING-1]
    Server=CCCam:
    Active=1

    [Serv_DVBKING-3]
    Server=CCCam:
    Active=1

    [Serv_skystar-2_*18-2*]
    Server=CCCam:
    Active=1

    [Serv_skystar-2_*18*]
    Server=CCCam:
    Active=1

    [Serv_DVBKING-4]
    Server=CCCam:
    Active=1

Similar Threads

  1. New Hadu Server Editor 2
    By Tunimax in forum DVB Plugins
    Replies: 5
    Last Post: 22-12-2016, 21:30:50
  2. Question. Can I use Hadu plugin local with keys.
    By speccy in forum General Discussions: DVB-PCI Cards
    Replies: 0
    Last Post: 17-03-2010, 15:29:42
  3. Hadu Please help
    By pablo222 in forum CCcam Software and Tools
    Replies: 0
    Last Post: 24-10-2009, 13:45:00
  4. hadu
    By winston005 in forum Italian / Italiano
    Replies: 1
    Last Post: 21-10-2009, 16:08:52

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •