Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 16

Thread: Sat-tv blocked in iran

  1. #1
    VIP Member RAYMAN1366's Avatar
    Join Date
    20-06-2006
    Location
    @Satkk
    Posts
    494
    Uploads
    78

    Sat-tv blocked in iran

    hello
    today sat-tv blocked in iran.

    please add new address or sub domain for irainian users!
    thanks

  2. #2

    Re: Sat-tv blocked in iran

    you can use hotspot shield or a proxy like this http://proxy4fun.appspot.com/u?purl=...53d3cvLzpwdHRo

  3. #3
    Webmaster Sat-TV's Avatar
    Join Date
    03-03-2005
    Location
    Amsterdam (Netherlands)
    Posts
    3,372
    Uploads
    1,669

    Re: Sat-tv blocked in iran

    The server logs still show visitors coming from Iran, perhaps your provider has DNS issues?

    Regards,
    MainFrame

  4. #4
    VIP Member RAYMAN1366's Avatar
    Join Date
    20-06-2006
    Location
    @Satkk
    Posts
    494
    Uploads
    78

    Re: Sat-tv blocked in iran

    hi Mainframe ;see pic 3-6-2011 11-36-52 AM.jpg

  5. #5
    Member hes@m's Avatar
    Join Date
    23-06-2008
    Location
    Iran - Tehran
    Posts
    63
    Uploads
    21

    Re: Sat-tv blocked in iran

    Yexxx , unfortunately its blocked ...
    Recently,access to some of satellite websites blocked,including sat-tv...

  6. #6
    VIP Member avicenne's Avatar
    Join Date
    07-05-2005
    Location
    Lille France
    Posts
    285
    Uploads
    2

    Re: Sat-tv blocked in iran

    Hi

    In Iran I checked different providers most of them block SAT TV some fiew provider let sat tv open
    Most of the people in Iran using proxy to be connected to sat tv , so usually you see the people connected from USA.
    For exemple I am connected from iran but you see me connected from USA.

    The good idea is to find somme proxy server and give it to the persian users , until the new IP of proxy server will be find by the internet police and it will be block too. So it must be change time by time.

    Good luck

  7. #7
    VIP Member RAYMAN1366's Avatar
    Join Date
    20-06-2006
    Location
    @Satkk
    Posts
    494
    Uploads
    78

    Re: Sat-tv blocked in iran

    @MainFrame is it possible to add a subdomain for irainian members?.
    like ir.sat-televsion.com...

  8. #8
    Webmaster Sat-TV's Avatar
    Join Date
    03-03-2005
    Location
    Amsterdam (Netherlands)
    Posts
    3,372
    Uploads
    1,669

    Re: Sat-tv blocked in iran

    If we would add a subdomain they would just ban ip, best thing is to use a proxy, www.proxy.org has a list of almost 3000 web proxies.

    Regards,
    MainFrame

  9. #9
    VIP Member RAYMAN1366's Avatar
    Join Date
    20-06-2006
    Location
    @Satkk
    Posts
    494
    Uploads
    78

    Re: Sat-tv blocked in iran

    ok; thanks MainFrame.

  10. #10
    VIP Member avicenne's Avatar
    Join Date
    07-05-2005
    Location
    Lille France
    Posts
    285
    Uploads
    2

    Re: Sat-tv blocked in iran

    Hi

    Most of the proxy server is banned too , but the iraniens people learn how to use and find proxy before they buy their first computer's

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. help my tboston dvb 4500 is blocked
    By shahababa in forum Troubleshooting and Problems
    Replies: 0
    Last Post: 12-07-2008, 15:46:59
  2. please help me my tboston dvb4500 is blocked
    By shahababa in forum General Discussions: Satellite Receivers
    Replies: 0
    Last Post: 12-07-2008, 12:26:24
  3. My Kaon 570 is blocked
    By gueasusvara in forum Troubleshooting and Problems
    Replies: 1
    Last Post: 14-04-2008, 23:52:46
  4. F-8080 Combo Blocked
    By xula1 in forum M-Vision
    Replies: 3
    Last Post: 07-04-2006, 12:50:14
  5. new Mrev blocked by mrb300
    By jery99 in forum Matrix Revolution Cam
    Replies: 1
    Last Post: 23-12-2005, 10:46:07

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •