Premier League Darts 15 weken bij bij RTL7


De zender RTL 7 trapt vrijdag 11 februari af met de eerder al aangekondigde dartsuitzendingen. De start van de eerste uitzending van het PDC-toernooi is tussen 22.50 en 00.00 uur. Vijftien weken lang reist deze competitie langs steden als Londen, Belfast, Glasgow, Cardiff, Manchester en Liverpool, waarbij acht topspelers elkaar telkens treffen.

Ook Phil Taylor en Raymond van Barneveld maken deel uit van dit selecte gezelschap tijdens de Premier League Darts. RTL 7 zendt elke vrijdag een ruime samenvatting uit van de gespeelde wedstrijden. De grote finale is op donderdag 19 mei live vanuit de Wembley Arena.

De presentatie vanuit de studio is vrijdag van Marcel Maijer en Co Stompé, het commentaar komt van Leo Driessen en Jacques Nieuwlaat. Op donderdag zijn alle wedstrijden live en voorzien van commentaar te volgen. Dit kan online via rtl7darts.nl. De eerste keer (donderdag 10 februari) is dit gratis, daarna betaalt de kijker 2,99 euro voor de liveregistratie bij de mannenzender. [Radio.NL]