Marco van Basten wordt analist bij SBS 6

Voormalig bondscoach Marco van Basten maakt woensdag zijn debuut als analist bij SBS 6. Tijdens de uitzending bespreekt hij met Ronald Koeman en presentator Jan Joost van Gangelen de interland Nederland – Oostenrijk. Deze oefenwedstrijd is de generale repetitie voor het kwalificatieduel tegen Hongarije op 25 maart. De oefeninterland is woensdag om 19.55 uur live te zien bij SBS 6.

Jan Joost van Gangelen presenteert de sportuitzending vanuit de studio waar hij deze keer ex-bondscoach Marco van Basten en Ronald Koeman ontvangt. Hans Kraay jr. staat langs de lijn om de spelers te interviewen. Het commentaar komt van sportverslaggever Leo Oldenburger.

Harry van Oranje
Dinsdagavond gaat Harry Vermeegen om 23.40 uur bij SBS 6 weer op pad met verschillende internationals. Hij brengt in Spanje een bezoek aan Royston Drenthe in Alicante, waar hij sinds dit seizoen op huurbasis voor Hércules CF speelt. In Enschede is het de eer aan Youri Mulder en Jan van Halst om met de bal aan de voet het centrum te verkennen en doet Dirk Kuyt de groeten uit Katwijk. [Radio.NL]