CBS stopt met Two and a Half Men

De Amerikaanse zender CBS en producent Warner Bros hebben de stekker getrokken uit het lopende seizoen van Two and a Half Men. Het is nog onduidelijk hoe de toekomst van de comedyserie met Charlie Sheen eruit ziet. De show wordt in Nederland door Veronica uitgezonden.

CBS en Warner Bros kwamen tot het besluit vanwege Sheens ‘uitlatingen, gedrag en gezondheid’, laten zij weten in een verklaring. De 45-jarige acteur belandde de afgelopen maanden drie keer in het ziekenhuis als gevolg van zijn roerige privéleven vol drank- en drugsgebruik. Ook haalde hij onlangs publiekelijk uit naar de makers van de show. Zo wenste hij onder meer schrijver Chuck Lorre ‘niets anders dan pijn’ toe. Sheen vindt dat de schrijver hem dankbaar moet zijn omdat hij diens ‘tinnen blikken’ verandert in ‘puur goud’.

Vorige maand werden de opnamen al stilgelegd, zodat Sheen zich kon laten behandelen in een afkickkliniek. Het lopende Two and A Half Men-seizoen was daardoor al ingekort met vier afleveringen. Het was de bedoeling dat de opnamen volgende week weer van start zouden gaan, met Sheen