Results 1 to 3 of 3

Thread: Small bugs: from T-Rex ? or from reciver?

  1. #1

    Small bugs: from T-Rex ? or from reciver?

    Hi,

    I 've juste aquiered a T-Rex twin with a Kaon KSC 570 reciver with 2 CI.

    I have loaded within the T-Rex the last update of Predator 3.32 with keys ok for cabo.

    When i turn ON my reciver, i wiat 20 seconds for the opening of a cabo chanel in nagra 2. However, when if I zap to another chanel from another "bouquet" which is not available (as D+ for instance) and when i come back to a cabo chanel, I have black screen.... i have to turn off the reciver and then tur it on in order to open such chanel of cabo..

    Is my reciver is too low to read the T-rex each time I change to another bouquet from another bouquet.. or is the Predator firm that contains some bugs during lot of zaping?

    Thx for your lights...
    MY
    *

  2. #2
    VIP Member
    Join Date
    14-06-2005
    Posts
    544
    Uploads
    2

    Re: Small bugs: from T-Rex ? or from reciver?

    I think it could be a number of things. One it could be that your Dish is ~somewhat~ missaligned and your not getting a stong enough / clear enough Signal to the STB. Two ~more likely the case~ TV Cabo, like D+ is curently under testing for the new 110 ROM thingy.

    But, I wouldn't worry about it overly, my STB 80Gib PVR 2xCI also with the Dragon CAM (3.32), also has some problems reading / clearing Channels from my C*r*br* / Z**br* Card. As well as D+ (when it was active on 19.2E),.

    At such times I just switch to the last FTA / CAS Channel that cleard chill for about 5-20 Seconds, and try rezapping to said Channel. That usually does it ~for me!!~. In other instances I find that ejecting the CAM and then ~resetting~ it usually gets the job don faster, then an all out reboot...

  3. #3

    Talking Re: Small bugs: from T-Rex ? or from reciver?

    Quote Originally Posted by Ichijoe
    I think it could be a number of things. One it could be that your Dish is ~somewhat~ missaligned and your not getting a stong enough / clear enough Signal to the STB. Two ~more likely the case~ TV Cabo, like D+ is curently under testing for the new 110 ROM thingy.

    But, I wouldn't worry about it overly, my STB 80Gib PVR 2xCI also with the Dragon CAM (3.32), also has some problems reading / clearing Channels from my C*r*br* / Z**br* Card. As well as D+ (when it was active on 19.2E),.

    At such times I just switch to the last FTA / CAS Channel that cleard chill for about 5-20 Seconds, and try rezapping to said Channel. That usually does it ~for me!!~. In other instances I find that ejecting the CAM and then ~resetting~ it usually gets the job don faster, then an all out reboot...


    Many thx for your response...
    Effectivement, my satelite signal is not very hight ... i have to point my satelite antena well...

Similar Threads

  1. CCcam 2.1.2 Bugs Report
    By portos45 in forum CCcam Software and Tools
    Replies: 1
    Last Post: 24-11-2009, 18:07:23
  2. SLE4442 -> bugs
    By E.Hyde in forum General Discussions: Smart Cards
    Replies: 0
    Last Post: 07-07-2009, 09:36:26
  3. New small server looks for small shares
    By gspot in forum CCcam Exchange: Free
    Replies: 0
    Last Post: 15-06-2009, 11:51:09
  4. New Cas Studio 5.2.1 fixed bugs
    By jimakos in forum CAS Interface
    Replies: 1
    Last Post: 10-05-2005, 18:57:08

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •