Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 21

Thread: Idman azerbajxhan "no audio video"

  1. #1
    Awaiting Email Confirmation
    Join Date
    22-09-2009
    Posts
    39
    Uploads
    0

    Idman azerbajxhan "no audio video"

    kush mund te me ndihmoje si ta rregulloj kete punen e IDMANIT.sa here qe jep ndeshje del ekran i zi dhe thot nji mesazh "no audio video" megjths e ka kodin mrena dhe i kam pare qe pid i ka ne rregull.e kam hasur ne disa aparate kete problem.ca zgjidhje me jepni???

  2. #2
    Senior Member elio.c's Avatar
    Join Date
    02-10-2010
    Location
    mystic falls
    Posts
    316
    Uploads
    5

    Re: Idman azerbajxhan "no audio video"

    clloj aparatin keni!? kodohet ne ate kohe qe trasmeton ndeshje!

  3. #3
    Awaiting Email Confirmation
    Join Date
    22-09-2009
    Posts
    39
    Uploads
    0

    Re: Idman azerbajxhan "no audio video"

    po ashtu ndodh,sa here qe fillon ndeshja del kjo "no audio video" ne vend qe te dilte BISS pershembull.un kam nji STREAM 8300CI H/W12.01.A5
    i kam fut lloj lloj softi deri te ky i fundit qe doli pardje por prap nuk hapet idmani.kurse kanalet e tjera biss jane ne rregull.e kam fshi kanalin dhe e kam fut perseri po prap nuk jep rezultat.sinjal ka 75%(mir eshte besoj) ca zgjidhje sugjeron?

  4. #4
    Banned
    Join Date
    16-03-2009
    Location
    Vlore
    Posts
    661
    Uploads
    0

    Re: Idman azerbajxhan "no audio video"

    Quote Originally Posted by ervinballkoci View Post
    po ashtu ndodh,sa here qe fillon ndeshja del kjo "no audio video" ne vend qe te dilte BISS pershembull.un kam nji STREAM 8300CI H/W12.01.A5
    i kam fut lloj lloj softi deri te ky i fundit qe doli pardje por prap nuk hapet idmani.kurse kanalet e tjera biss jane ne rregull.e kam fshi kanalin dhe e kam fut perseri po prap nuk jep rezultat.sinjal ka 75%(mir eshte besoj) ca zgjidhje sugjeron?
    jo te gjitha aparatet e hapin kete kanal dhe Lider tv,pasi ai pervec kodifikimit ne BISS kodifikohen ne RASS

  5. #5
    Super Moderator durresi's Avatar
    Join Date
    04-03-2009
    Location
    Istanbul
    Posts
    1,601
    Uploads
    319

    Re: Idman azerbajxhan "no audio video"

    Quote Originally Posted by ervinballkoci View Post
    kush mund te me ndihmoje si ta rregulloj kete punen e IDMANIT.sa here qe jep ndeshje del ekran i zi dhe thot nji mesazh "no audio video" megjths e ka kodin mrena dhe i kam pare qe pid i ka ne rregull.e kam hasur ne disa aparate kete problem.ca zgjidhje me jepni???

    Provoje nje here keshtu:
    Pasi ti kesh futur shifren BISS, dil e futu te Radio PAL FM, sapo te degjosh zerin e radios, kaloje aparatin ne menyre sa me te shpejte te kanali Idman, dhe do te hapet. ( keshtu thuhej ne nje faqe)

  6. #6
    Awaiting Email Confirmation
    Join Date
    22-09-2009
    Posts
    39
    Uploads
    0

    Re: Idman azerbajxhan "no audio video"

    ma shpjegon me qarte kete procedure qe po me thua?qeka interesante.ku ta gjej kete PAL FM?dhe si te kaloj kshu si thua ti?
    po kjo RASS cfare eshte?

  7. #7
    Super Moderator durresi's Avatar
    Join Date
    04-03-2009
    Location
    Istanbul
    Posts
    1,601
    Uploads
    319

    Re: Idman azerbajxhan "no audio video"

    Quote Originally Posted by ervinballkoci View Post
    ma shpjegon me qarte kete procedure qe po me thua?qeka interesante.ku ta gjej kete PAL FM?dhe si te kaloj kshu si thua ti?
    po kjo RASS cfare eshte?

    Kur te jesh te kanali idmanit, duhet te kalosh te kanalet e radios se turksatit, aty gjej kanalin PAL FM sapo te degjosh qe vjen zeri me telekomande kaloje prap te Tv te kanali idman.

  8. #8
    Awaiting Email Confirmation
    Join Date
    22-09-2009
    Posts
    39
    Uploads
    0

    Re: Idman azerbajxhan "no audio video"

    ok do e provoj dhe do te them

  9. #9
    Senior Member elio.c's Avatar
    Join Date
    02-10-2010
    Location
    mystic falls
    Posts
    316
    Uploads
    5

    Re: Idman azerbajxhan "no audio video"

    Shto nje cels ri te ccw!

  10. #10
    Awaiting Email Confirmation
    Join Date
    22-09-2009
    Posts
    39
    Uploads
    0

    Re: Idman azerbajxhan "no audio video"

    si te shtoj celes te ri?e kam shtu me 000000 00 1234560065432100 te ccw po nuk hapet

Page 1 of 3 123 LastLast

Similar Threads

  1. Replies: 1
    Last Post: 15-06-2010, 21:21:43
  2. Replies: 0
    Last Post: 01-04-2010, 01:43:54
  3. Replies: 0
    Last Post: 08-03-2010, 18:05:24

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •