Menno Vroom naar het weekend van Radio 10 Gold
Menno Vroom heeft weer een vaste plek in de programmering van Radio 10 Gold. Voortaan is de radiodeejay elk weekend tussen 12.00 en 16.00 uur te horen op het landelijke radiostation. Vroom vervangt hiermee Peter Snijders, die voortaan op invalbasis te horen is op Radio 10 Gold.

Voor de vaste luisteraars van Radio 10 Gold is Menno Vroom inmiddels een vertrouwde stem. Bijna 14 jaar geleden debuteerde hij namelijk als nachtdeejay bij de zender.

In 2003 verlaat de deejay het landelijke oldiesstation om zijn geluk elders te beproeven.

Drie jaar later keert Vroom echter weer terug op Radio 10 Gold om de dagelijkse middagshow te presenteren. Begin 2010 moet hij echter wegens bezuinigingen vertrekken bij het station.

In oktober 2010 besloot eigenaar RTL de geldkraan voor Radio 10 Gold weer een stukje open te draaien. Zo keerde het station terug in de ether op AM 828. Daarnaast keerde Menno Vroom op freelance basis terug op Radio 10 Gold.

Sinds afgelopen weekend heeft Menno Vroom echter weer een vaste plek in de programmering. Elke zaterdag- en zondagmiddag kruipt hij tussen 12 en 16 uur achter de microfoon en draait hij veel hits op verzoek. “Radio 10 Gold scoort altijd goed in het weekend, ideaal om meer interactie met de luisteraar te hebben,” zo laat de deejay opgetogen weten. [RS/Radio.NL]