Gerard Joling geboycot door Sk*radio


Zanger en entertainer Gerard Joling, tevens presentator van SBS6, is niet blij met Sk*radio. De zanger wordt geboycot door Sk*radio, zo vertelde de zanger in het programma Life 4 You. Joling wordt naar eigen zeggen al 21 jaar geboycot op de radio, dit schijft de Telegraaf, tevens aandeelhouder van Sk*radio.

"Ik ben geen Guus Meeuwis of Marco Borsato die op alle radiostations worden gedraaid. Ik wil niet lullig doen, maar ik word al 21 jaar lang geboycot op Sk*radio. Ze hebben daar iemand werken en die vindt me geloof ik niet zo leuk... Het is niet dat ik daar zielig over wil doen. Maar als je de muziek maakt die ik maak, dan betekent dat sommige zenders dat gewoon niet willen draaien. Maar dat geldt ook voor Rene Froger, Ruth Jacott of Gordon. Het is een segment dat net niet daarin past of soms ook net niet in het programma."

De zanger zong afgelopen zondagavond bij Carlo Boszhard en Irene Moors in het tv-programma 'Life 4 You' zijn nieuwe single: 'Hou je morgen nog steeds van mij'.

Gerard besluit: "Het gekke is dat je dan wel weer wordt gebeld uit je bed omdat ze je heel graag willen spreken. Of je hebt de Coen & Sander Show op 3FM, die je dan zeggen dat ze je plaat niet kunnen draaien. Ik denk dan: Ik pas blijkbaar niet qua muziek in jullie programma, maar jullie bellen me wel gewoon op. Dat is een heel lange discussie. Radio 538 is in elk geval altijd heel netjes. Als ze me bellen draaien ze wel ook meteen de plaat. Het is iedere keer weer een strijd." [Radio.NL/Telegraaf]