Results 1 to 2 of 2

Thread: opentel 4000civ

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    03-04-2005
    Posts
    23
    Uploads
    0

    opentel 4000civ

    J'ai installer un demo opentel OSD 4000 civ et lui et placer un module x cam orion et cet appareil ne reconnait pas ce module
    quel est le problème,voir pour un flash,et comment le flacher
    D'avance merci
    marcel

  2. #2
    New Member
    Join Date
    23-04-2006
    Posts
    4
    Uploads
    0

    Re: opentel 4000civ

    Go to this forum http://opentel.yforum.net/ , it´s in portuguese but have some good things for unlock D+ and TVCab

Similar Threads

  1. Opentel ODS-4000CIV
    By stdcrt in forum Opentel
    Replies: 0
    Last Post: 15-08-2009, 16:54:46
  2. New opentel CI et FTA
    By hayman86 in forum Opentel
    Replies: 1
    Last Post: 02-03-2006, 23:36:14
  3. opentel 4000civ
    By loumite in forum Opentel
    Replies: 2
    Last Post: 02-03-2006, 11:13:26
  4. βοηθεια για opentel
    By olindo in forum Greek / Ελληνικά
    Replies: 2
    Last Post: 16-01-2006, 09:42:40
  5. Opentel D +
    By fforte in forum Opentel
    Replies: 0
    Last Post: 11-01-2006, 16:42:26

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •