Zaterdag start DJ TiŽsto bij BNN op 3FM

DJ TiŽsto is vanaf april 2011 elke zaterdagnacht met zijn radioprogramma 'TiŽstoís Club Life' van 00.00 tot 02.00 uur te horen bij BNN op 3FM. TiŽsto tekende op 19 januari, slecht twee dagen nadat bekend werd dat Armin van Buuren bij Radio 538 zijn collega werd, een contract met BNN.

TiŽsto: "In 2005 kreeg ik een Bart Award. Wie had toen gedacht dat ik ooit met Bartís omroep zou gaan samenwerken?

Muzikaal zijn 3FM en ik steeds beter bij elkaar gaan passen. Vroeger draaide ik vooral trance, tegenwoordig omarm ik allerlei muziekstijlen.

Ik werk nu voornamelijk samen met bands die op 3FM worden gedraaid, dus dat maakte deze stap voor mij meer dan logisch. 3FM past bij de nieuwe muziekstijl waar TiŽsto anno 2011 voor staat."

De zaterdagavond van 3FM staat bij BNN vanaf april dus volledig in het teken van dance: Ajouad El Miloudi geeft om 22.00 uur het startschot met hťt stapprogramma van BNN ĎThe Sense of Danceí. Vervolgens luidt TiŽstoís Club Life van 00.00 tot 02.00 uur de dancenacht in bij 3FM.

"Ik ben trots dat een van de populairste en beste djís ter wereld mijn collega wordt bij BNN. Eerst The Sense met de meest dansbare platen en dan met TiŽsto de nacht in. Samen met hem zorg ik er voor dat stilzitten op zaterdag voor de 3FM luisteraar onmogelijk isĒ, zo vertelt Ajouad.

3FM Zendermanager Wilbert Mutsaers: "Het is een voorrecht om een DJ van wereldfaam en een prettig mens als TiŽsto op 3FM te verwelkomen. Zijn recente remixen van MUSE, Bloc Party, Yeah Yeah Yeahs, Amy MacDonald en Editors laten zien dat TiŽsto en de 3FM-danceprogrammering een match zijn. Zijn samenwerking met artiesten zoals Nelly Furtado en Busta Rhymes laten zien dat TiŽsto aan een nieuw hoofdstuk in zijn carriŤre is begonnen, een hoofdstuk waar 3FM graag aan meeschrijft. De 3FM-zaterdagnacht begint vanaf april met TiŽsto Club Life tot 02.00 uur met daarna aansluitend het onvolprezen White Noise van Dave Clarke (VPRO/3voor12) tot 04.00 uur, een prachtige dancenachtí. [Radio.NL]